PREDSEDNIKU KLUBA GDE SU CAROVALI SRBI PRONAŠLI KOKAIN U SOBI! JEZIVI DETALJI ISTRAGE: Drogu konzumirao njegov 13-godišnji sin?
Foto: Shutterstock

ŠOK U NEMAČKOJ

PREDSEDNIKU KLUBA GDE SU CAROVALI SRBI PRONAŠLI KOKAIN U SOBI! JEZIVI DETALJI ISTRAGE: Drogu konzumirao njegov 13-godišnji sin?

Fudbal -

Ogroman skandal potresa Nemačku, a u glavnoj ulozi je prvi čovek Ajntrahta iz Frankfurta.

Tužilaštvo u Frankfurtu pokrenuo je istragu protiv Petera Fišera, a razlozi su - ilegalna nabavka i posedovanje kokaina! Ta informacija je potvrđena medija u Frankfurtu od strane tužilaštva.

I to je samo početak neverovatne drame. Pod istragom se nalaze i Fišerova supruga i 25-godišnji sin! Do cele istrage je došlo nakon što je Fišerov sin koji ima samo 13 godina uhvaćen u školi kako sa jednim drugarom šmrče kokain?!

Jezivo... Majka tog njegovog prijatelja je obavestila policiju da primećuje promene u ponašanju kod njenog sina. I to je otvorilo lanac.

Peter Fišer
foto: Eibner-Pressefoto / imago sportfotodienst / Profimedia

Poslednjih dana januara policija je pretražila Fišerov stan, a pas tragač je pronašao ostatke kokaina na polici pored Fišerovog kreveta!

Navodno - on, njegova supruga i stariji sin su tu držali drogu da 13-godišnji sin njoj ne bi imao pristup?! Međutim, istraga će pokazati koliko ima istine u toj odbrani.

PR Ajntrahta odbio je na jučerašnjoj konferenciji da govori na ovu temu, ali trener kluba za koji su sa velikim uspehom nastupali srpski igrači Jović, Kostić i Gaćinović imao je šta da kaže:

- Ima najveću moguću podršku svih nas u klubu! Sve ostalo nije naša briga - rekao je Olive Glasner.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track