ŠOK - OTKRIVENA KRTICA U SVLAČIONICI JUVENTUSA: Navijači kipte od besa, žestoko se obrušili na "IZDAJNIKA"! Ovo mu neće oprostiti!
Foto: Alberto Gandolfo/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

propevao

ŠOK - OTKRIVENA KRTICA U SVLAČIONICI JUVENTUSA: Navijači kipte od besa, žestoko se obrušili na "IZDAJNIKA"! Ovo mu neće oprostiti!

Fudbal -

Fudbaler Juventusa Matija De Šiljo našao se na žestokom udaru navijača torinskog kluba, pošto je isplivala informacija da je navodno sarađivao za tužiocima tokom istrage zbog finansijskih malverzacija.

Podsetimo, Juventus je kažnjen oduzimanjem 15 bodova zbog raznih sumnjivih poslova, a postoji mogućnost da budu još drastičnije kažnjeni jer su se pojavili dokazi o navodnim prevarama koje su pravili prilikom ispalata plata igračima tokom pandemije korona virusa.

Zvanično, fudbaleri Juventusa su se odrekli četiri mesečne plate 2020. godine kako bi pomogli klubu da pregura krizu uzrokovanu pandemijom. Međutim, to je bila priča za javnost. Znali su od starta da će dobiti novac "ispod stola", što su potvrdile i poruke na "WhatsAppu" koje je kapiten Kjelini slao saigračima.

Matija De Šiljo
foto: Nderim Kaceli / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Sporne poruke istražnim organima navodno su pokazali bivši fudbaler Juventusa Matijas de Liht i De Šiljo, koji je i dalje član kluba.

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Matija "propevao", navijači su ga ozbiljno "uzeli na zub", nazivaju ga pacovom i "izdajnikom"...

"Ja mislim samo na teren. Trebalo bi da mi sude na osnovu onoga što radim na terenu. Nisam uradio ništa loše. Uvek dajem svoj maksimum na terenu za ovaj dres, jer za mene je Juventus prioritet", rekao je De Šiljo nakon meča sa Salernitanom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track