NE DAM TI DETE, VIĐAŠ SE SA TRANSRODNIM OSOBAMA: Bivša žena zapretila fudbaleru iz Slovenije! Njegov odgovor bio je brutalan
Foto: Instagram

teške optužbe

NE DAM TI DETE, VIĐAŠ SE SA TRANSRODNIM OSOBAMA: Bivša žena zapretila fudbaleru iz Slovenije! Njegov odgovor bio je brutalan

Fudbal -

Reprezentativac Slovenije Benjamin Verbič našao se u velikom problemu, jer mu njegova bivša žena Alvina Carenko ne dozvoljava da viđa njihovog dvogodišnjeg sina.

Alvina Carenko
foto: Printskrin/Instagram

Nekadašnji model iz Ukrajine i devojka koja je krasila naslovne strane Plejboja Alvina Carenko objavila je na društvenim mrežama fotografiju, gde je navodno njen nekadašnji suprug Benjamin Verbič u toaletu sa transrodnom osobom. Kasnije je obrisala tu spornu fotografiju, ali je pojasnila zašto ju je provobitno pustila u javnost.

Ovo nije prvi put da Alvina Carenko pokušava da se sveti bivšem mužu. Prošle godine je u javnost pustila snimak gde se on u pripitom stanju zabavlja sa neloliko devojaka. Video je nastao u pauzi između dve utakmice reprezentaciej Slovenije u Ligi nacija.

Alvina Carenko
foto: Printskrin/Instagram

- Zdravo svima. Hvala na fotki iz noćnog kluba, gde je moj bivši Benjamin Verbič bio u nedelju, 12. marta, posle utakmice sa Atromitosom. Bio je tamo sa transrodnom osobom iz Slovenije. Benjamin je hteo da vidi svog sina, ali ne volim okruženje u kojem se druži, niti njegov životni stil - napisao je plavokosa Alvina na društvenim mrežama.

Ukrajinka trenutno sa sinom živi u Grčkoj, na Glifadi. Benjamin Verbić nastanjen je u Atini, jer igra za Panatinaikos, u koji je došao prošle godine.

Benjamin Verbič
foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Slovenački fudbaler optužio je bivšu suprugu da širi laži o njemu i njegovom privatnom životu. Prema rečima Benjamina Verbiča, Alvina je uz pomoć fotošopa montirala fotografije, kako bi dobila starateljstvo nad njihovim sinom.

- Izvinjavam se što moram da govorim o svom tom smeću koje u javnost pušta gospođica Alvina Carenko. Sve je to laž. Ona se meša u moj život, kako bi uticala na pravni sistem u Grčkoj, pošto želim da dobijem starateljstvom nad sinom - napisao je Verbič na društvenim mrežama i nastavio:

Alvina Carenko
foto: Printskrin/Instagram

- Ja sam heteroseksulac i nikada nisam imao seksualnu, ili romantičnu vezu sa muškarcima, ili transrodnim ženama. Fotošopirala je sliku moje bivše devojke Lili i dodala penis. Alvina sada tvrdi da sam bio u noćnom klubu sa još dvoje transrodnih ljudi. U pitanju su moj rođak Jernej i njegova prijateljica Katja, oboje su iz Slovenije. Sve ovo što ona radi je obična komedija. Moraće da odgovara za ovu klevetu. Jedan od njenih velikih kvaliteta je da je patološki lažov.

Benjamin Verbič rođen je u Celju pre 29 godina. Igra na mestu levog krila. Karijeru je počeo u istoimenom klubu iz rodnog grada, a potom igrao za Kopenhagen, Dinamo iz Kijeva, Legiju i danas je član Panatinaikosa. Od 2015. godine je standardni reprezentativac Slovenije za koju je upisao 47 utakmica i dao pet golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track