PREŠAO PUT OD HEROJA DO TRAGIČARA! Mančester pobedio Fulam, Mitrović postigao gol pa napravio NEVIĐENI HAOS o kom bruji Engleska!
Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

fa kup

PREŠAO PUT OD HEROJA DO TRAGIČARA! Mančester pobedio Fulam, Mitrović postigao gol pa napravio NEVIĐENI HAOS o kom bruji Engleska!

Fudbal -

U okviru četvrtfinala FA Kupa, fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Fulam rezultatom 3:1.

Od prvog minuta na terenu našao se srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji do danas nikada nije postigao gol na "Old Trafordu".

Upravo je srpski napadač obeležio današnji meč, pošto je prešao put od heroja do tragičara.

Srbin je najpre zatresao mrežu Mančester junajteda u 50. minutu. Andreas Pereira je sjajno izveo korner, lopta je stigla do Diupa koji ju je prosledio do Mitrovića, a srpski golgeter je bez većih problema zatresao mrežu Mančester junajteda.

A onda, u drugom poluvremenu, Mitrović se našao u centru pažnje. Igrao se 72. minut kada je Srbin dobio crveni karton.

Haosu na "Old Trafordu" je prethodila kontra "crvenih đavola", Antoni je obišao golmana Fulama Lena i poslao loptu ka mreži, ali joj se na tom putu isprečio Vilijan, ili preciznije njegova ruka.

Posle konsultacija sa VAR sobom, sudija Kris Kavano je pogledao snimak, pokazao na belu tačku i dao crveni karton Vilijanu. A onda je Mitrović odgurnuo sudiju Kavana i uneo mu se u lice, što je bila inicijalna kapisla za veliku gužvu i opšti haos na terenu.

Kada se situacija smirila, Mitrović je napustio teren, Junajted je u 75. minutu izjednačio iz penala golom Bruna Fernandeša, tri minuta kasnije već je bilo 2:1 golom Sabicera...

Tačku na ovu utakmicu postavio je Bruno Fernandeš u šestom minutu nadokande vremena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track