RASIM LJAJIĆ NAPUSTIO NOVI PAZAR: Prvi čovek kluba POBESNEO zbog napada navijača na golmana!
Foto: Starsport, Beta

dosta mu je svega

RASIM LJAJIĆ NAPUSTIO NOVI PAZAR: Prvi čovek kluba POBESNEO zbog napada navijača na golmana!

Fudbal -

Novi Pazar igra možda i najbolju sezonu u Superligi Srbije, a čak su jedno vreme zbog zaostalih utakmica Zvezde bili i lideri na tabeli.

Međutim u prethodnom kolu Pazarci su zabeležili neočekivani poraz protiv Kolubare, posle koga su navijači napali golmana i kapitena Kljajića, a sve je kuliminiralo time da Rasim Ljajić podnese ostavku u klubu.

Rasim Ljajić je obrazložio svoju odluku.

"Posle incidenta od strane nekoliko navijača, koji su fizicki napali golmana Kljajića, želim da saopštim da se potpuno povlačim iz kluba i da ne želim više da imam bilo kakve veze sa FK Novi Pazar. Ovo je prevršilo svaku meru i svako dalje ostajanje u klubu za mene lično bi predstavljalo nepotrebnu kompromitaciju. Već sam jednom, pre nekoliko meseci, upozorio da klub mora da raščisti odnos sa navijačima-pojedincima, koji izazivaju incidente i prave ogromnu finansijsku i sportsku štetu, i da ne vidim sebe u njemu, ako se taj problem ne reši", rekao je Ljajić za "MozzartSport".

Ljajić je odmah uputio i izvinjenje bivšem golmanu Partizana, Filipu Kljajiću, koga su navijači napali i polili vodom.

"Želim ovom prilikom da uputim izvinjenje golmanu Kljajiću i njegovoj porodici zbog dozivljene neprijatnosti i neviđenog skandala. Godinama unazad, trudio sam se da promenim imidž kluba i dobrim delom smo u tome uspeli. Igrači su rado dolazili u Pazar i imali su samo reči hvale za tretman, odnos prema njima i uslove u klubu. Ovim incidentom, sve je poništeno", objasnio je Ljajić

Kurir sport / MozzartSport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track