PRSATA LEPOTICA ŽELI MAŠINU U KREVETU: Ako Napoli osvoji titulu proradiće Vezuv! Igračima je pre sedam godina svašta obećala!
Foto: AP Alessandro Garofalo, Printscreen/Instagram

sipa obećanja

PRSATA LEPOTICA ŽELI MAŠINU U KREVETU: Ako Napoli osvoji titulu proradiće Vezuv! Igračima je pre sedam godina svašta obećala!

Fudbal -

Napoli igra najlepši i najproduktivniji fudbal ove sezone. Prvi su favoriti za osvajanje Serije A, a šansu za trofej imaju i u Ligi šampiona.

Paola Saulino
foto: Printskrin/Instagram

Napulj je na nogama. Navijači titulu u Italiji čekaju od 1990. godine, kada je gradu podno Vezuva trofej doneo legendarni Dijego Armando Maradona.

Jedna od najpopularnijih žiteljki Napulja Paola Saulino, poznata po tome što snima erotske filmove i pokazuje golišave fotografije u javnosti, bacila je oko na prvu zvezdu tima, Gruzijca Hviču Kvaracheliju.

Ova prsata lepotica spreman je da ide toliko daleko da Kvaradonu, kako navijači Napolija od milja zovu Kvaracheliju, otme od njegove devojke Nitse Tavadze.

Hviča Kvarachelija
foto: Profimedia

Hviča Kvarachelija je u prvoj sezoni u dresu Napolija prosto eksplodirao. Novinari su ga nazvali pravom "fudbalskom mašinom". Klub sa juga Italije kupio ga je od ruskog Rubina za svega 10.000.000 evra, a sada je njegova cena 100 miliona evra, koliko je gazda Aurelio De Laurentis tražio Realu iz Madrida.

- Volim Kvaru. Da li bih ga želela za sebe? Da izađem sa njim? Naravno! A to ću i da uradim - izjavila je Paola Saulino, glumica u filmovima za odrasle.

Plavokosa prsata Italijanka luda je za Napolijem. Kada su je pre sedam godina pitali novinari da li bi obećala navijačima kluba da će izvesti striptiz na stadionu, ukoliko Napoli osvoji titulu, ona je otišla korak dalje.

Vedra italijanska glumica obećala je oralni seks svim fudbalerima Napolija ako osvoje titulu prvaka Italije. Ne znamo da li je i dalje ostala pri obećanju od pre sedam godina, ali je svakako uputila izazov.

Paola Saulino spremna je da ide do kraja kada je u pitanju Kviča Kavarachelija. Ne zanima je uopšte što on ima idealnu vezu sa devojkom koju poznaje još iz Gruzije. Kaže, da ju uopšte ne interesuje ko je Nitsa Tavadze.

Paola Saulino (33) ranije se hvalila da je imala burne noći sa nekadašnjim igračem Napolija Žoržinjom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja