"NISAM ZASLUŽIO DA ME TRENER KOJI JE 2 DANA U ZVEZDI POZOVE I SAOPŠTI TO" Kapiten ZAGRMEO! Pogodila ga šokantna odluka Bahara!
Foto: Nenad Kostić, Starsport©

borjan ogorčen

"NISAM ZASLUŽIO DA ME TRENER KOJI JE 2 DANA U ZVEZDI POZOVE I SAOPŠTI TO" Kapiten ZAGRMEO! Pogodila ga šokantna odluka Bahara!

Fudbal -

Kapitena Zvezde Milana Borjana razočaran je načinom na koji mu je saopšteno da više neće biti prvi golman Crvene zvezde.

Novi trener Zvezde Barak Bahar saopštio je Milanu Borjanu da više neće biti prva opcija na golu srpskog šampiona. Izraelac pravi velike promene u timu, a kapiten nije u njegovim planovima. Želi da angažuje novog golmana, pa Borjan mora da prihvati ulogu rezerve ukoliko želi da ostane u klubu.

Milan Borjan
foto: Starsport©

Borjan ne krije da ga je pogodila odluka novog trenera i sam način na koji mu je ona saopštena.

"Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Кad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer mislim da nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi", rekao je iskusni golman za "Sportski žurnal".

Milan Borjan od 2017. godine nastupa u crveno-belom dresu i sa Zvezdom je osvojio šest šampionskih titula i tri duple krune. Osim trofeja, iskusni golman je u ogromnoj meri zaslužan to je Zvezda u tokom njegovog boravka u klubu šest puta igrala grupnu fazu evropskih takmičenja.

"Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vreme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme", zaključio je kapiten kluba.

Kurir sport/Sportski žurnal

Bonus video:

00:10

Milan Borjan promenio imidž

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track