Najnovije vesti

"SPAVAO SAM SA TETKOM I SESTROM" Šokantna ispovest bivšeg fudbalera: Otac RITUALNIM UBISTVOM žrtvovao MAJKU zarad moje karijere!
Foto: Frank PERRY / AFP / Profimedia

ŠOKANTNA PRIČA

"SPAVAO SAM SA TETKOM I SESTROM" Šokantna ispovest bivšeg fudbalera: Otac RITUALNIM UBISTVOM žrtvovao MAJKU zarad moje karijere!

Fudbal -

Bivši reprezentativac Gabona i nekadašnji napadač brojnih francuskih klubova, Šiva Nzigu, svojevremeno se našao u centru pažnje, pošto je otvorio dušu i otkrio šokantne detalje iz svog privatnog života i karijere.

Bivši fudbaler Nanta i Remsa u ispovesti francuskim medijima pre nekoliko godina rešio je da otkrije sve svoje grehe iz prošlosti. Najpre je priznao da je falsifikovao podatke o godinama, a onda je zaprepastio planetu frapantnim otkrićima koja nemaju veze sa sportom i fudbalom.

Ispričao je da je njegov otac ritualnim ubistvom žrtvovao majku zarad Nziguove fudbalske karijere, dok je igrao za Nant.

"Moja majka je mrtva i želim da priznam da je žrtvovana. Potpisao sam ugovore i otac je hteo novac za sebe, rekao mi je da će mi ubiti majku. Bunio sam se, ali on je to učinio kako bi mi majčin duh pomogao da napredujem u fudbalskoj karijeri", otkrio je tada Nzigu.

Usledilo je još šokantnije priznanje.

"Kada sam bio mlađi, dva puta sam imao s*ks sa svojom tetkom. Učinio sam to i sa svojom sestrom, a zatim sam spavao i sa muškarcem", rekao je bivši fudbaler.

Nzigu je upisao 24 nastupa za reprezentaciju Gabona i postigao 5 golova. Zanimljivo, 2000. godine je postao najmlađi strelac u istoriji Afričkog kupa nacija, kada je postigao gol u porazu od Južne Afrike. Tada je navodno imao 16 godina i 93 dana.

Ipak, ispostavilo se da je lagao za svoje godine.

"Ja sam pet godina stariji. Lagao sam o svojim godinama kada smo otišli u Francusku", priznao je kasnije bivši napadač.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track