Totenhem posle 23 godine slavio na Old Trafordu

Premijer liga

Totenhem posle 23 godine slavio na Old Trafordu

Fudbal -
To je prvi trijumf londonskih "pevaca" nad "crvenim đavolima" posle 22 utakmice

Fudbaleri Totenhema pobedili su Mančester junajted na Old Trafordu! To je prvi trijumf londonskih "pevaca" nad "crvenim đavolima" posle 22 utakmice!

Spektakularan meč viđen je u Mančesteru. Totenhem je dva puta imao dva gola prednosti, najpre 2:0, potom 3:1, Junajted je smanjio na 2:3, a poslednjih 30 minuta meča dogodila se bezuspešna opsada gola Breda Fridela. Šok na Old Trafordu već u 2. minutu. Vertongen je dobio nagradu za odličan solo prodor. Prošao je celu odbranu Junajteda, a njegov udarac se odbio od noge Džonija Evansa i završio iza leđa Lindegarda. Na 2:0 povisio je Bejl, na sebi svojstven način.

Početak drugog poluvremena doneo je pravu ludnicu. Od 51. do 54. minuta čak tri gola! Najpre je smanjio Nani, da bi samo minut kasnije Klint Demsi vratio dva gola prednosti Totenhemu. Ali, dva minuta kasnije Šinđi Kagava vraća rezultatsku neizvesnost.

Sve je probao Junajted do kraja utakmice. Napadi su išliu talasima, sa svih strana pretila je opasnost Fridelu, pogađali su prečke i stative igrači Mančester junajteda, ali lopta nije htela u gol. Epilog je: drugi poraz Mančester junajteda u ovoj sezoni, i prva pobeda Totenhema na Old Trafordu posle 23 godine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track