SRPSKI FUDBALER ZAKASNIO NA PIKSIJEV TRENING! Njegov saigrač je odmah zatražio kaznu, a onda je Japanac pogledao nas sat...
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

euro 2024

SRPSKI FUDBALER ZAKASNIO NA PIKSIJEV TRENING! Njegov saigrač je odmah zatražio kaznu, a onda je Japanac pogledao nas sat...

Fudbal -
EURO 2024, Specijalni dopisnici, Miloš Bjelinić, Nemanja Nikolić
foto: Kurir

Kakav je atmsofera u taboru reprezentacije Srbije? Ovo je bilo glavno pitanje koje je stizalo u Gelzenkirhen i Augzburg posle izjave Dušana Tadića koja je uzbrukala duhove.

Odgovor na to pitanje dobili smo u hotelu "orlova", kao i na treningu našeg državnog tima. Posle utakmice na teren su izašli rezervisiti i igrači sa klupe. Jedan se za nijansu duže zadržao u svlačionici, pa su saigrači odmah zatražili kaznu:

- Kasni, kasni! Ajmo kazna za Birmu (Veljko Birmančević) - oteklo se njegovom drugarima iz državnog tima i svi su pogledom tražili Kacuhita Kinošija koji je vodio zagrevanje.

Pedantni Japanac je pogledao na sat i jasno rekao:

- Kasniš 10 sekundi - izustio je Kinoši i izazvao ovacije reprezentativaca.

I zaista na svakom koraku se vidi pozitivna atmosfera. Potrebno je samo ponekad smanjiti ego i staviti se u službu reprezentacije kako nam to ne bi predstavljalo probleme. Između igrača nema "zle krvi", naprotiv, složni su i spremni da pokažu na terenu koliko žele Srbiju među 16 najboljih reprezentacija u Evropi.

BONUS VIDEO:

00:20

Piksi se pojavio četiri minuta posle početka treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track