PRIZNALI NA FEJSBUKU: Mi smo upravljali dronom u Beogradu!
Foto: Facebook

Ko govori istinu?

PRIZNALI NA FEJSBUKU: Mi smo upravljali dronom u Beogradu!

Fudbal -
Navijači albanske reprezentacije iz Skoplja objavili su sliku i tvrde da stoje iza incidenta na utakmici. Međutim, u međuvremenu se pojavio i izvesni Denis Bašić koji je na svom Fejsbuku naveo: "Sve je ipak krenulo iz Tuzle", takođe objavljujući fotografiju sa dronom

SKOPLJE - Filmski tok događaja i lavinu incidenata pokrenula je grupa Albanaca iz Makedonije.

Navijači albanske reprezentacije iz Skoplja u Makedoniji organizatori su neverovatne akcije na stadionu Partizana. Oni su upravljali dronom koji je nosio zastavu tzv velike Albanije zbog koje su zaratili prvo igrači, a potom i navijači na stadionu.

Svoje navodno priznanje objavili su putem Fejsbuka.

Na fotografijama se vidi spomenuta letelica kao i navodni krivci za incident.

Naime, ovi makedonski Albanci iz Skoplja, organizovani su u grupu Shvercerat (Šverceri), koja prati reprezentaciju Albanije. Šverceri su se pod sloganom "Dela, ne samo reči", pohvalili kako su upravo oni izvana navodili bespilotnu letelicu da sa zastavom leti iznad beogradskog stadiona pred kraj prvog poluvremena pred 30-ak hiljada Srba na tribinama i nekoliko miliona pred televizorima koje je to razljutilo.

Podsetimo, zbog optužbi da je ovu akciju organizovao prvo je priveden brat albanskog premijera koji je ubrzo pušten jer je američki državljanin.

Redakciji portala Kurira javio se Denis Bašić koji je demantovao da ima bilo kakve veze sa incidentom koji se desio za vreme utakmice Srbija -Albanija te da se neko grubo našalio sa njegovom fotgrafijama koje su nastale na Tuzlanskim Panonskim jezerima, u svrhu jedne reklame.

"Ja veoma često i rado putujem u Srbiju i ovakav vid negativne reklame mi uopšte nije potreban", naveo je Bašić.

Naime, mediji su objavili printskrin sa navodnog Bašićevog Fejsbuk profila na kojoj je njegova fotografija na kojoj on drži dron sa porukom "Sve je ipak krenulo iz Tuzle".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track