DANAS SAHRANA MARKA IVKOVIĆA: Umrlica stoji ispod svadbenog venca

Bol i tuga

DANAS SAHRANA MARKA IVKOVIĆA: Umrlica stoji ispod svadbenog venca

Fudbal -
Članovi porodice Ivković nemaju snage da kažu bilo šta, još ne veruju da su izgubili najmlađeg člana familije

Ohridska 5 u Zemunu, u kojoj je živeo ubijeni navijač Crvene zvezde Marko Ivković, obavijena je tugom i bolom. Svi prilaze ulaznim vratima zgrade i s nevericom gledaju umrlicu, ne verujući da je njihov komšija na onako svirep način izgubio život u Istanbulu. Jecaj i plač neprekidno se čuje iz doma Ivkovića, gde nas je na vratima dočekala utučena tetka, koja nije bila u stanju da razgovara.- Molim vas, ostavite nas, u ovom trenutku nismo spremni za bilo kakav razgovor. Markovoj majci nije dobro, imajte razumevanje - kratko je odgovorila Markova tetka.

Tuga posle veselja... Markova sestra se udala pre samo četiri meseca
Tuga posle veselja... Markova sestra se udala pre samo četiri meseca

Prve komšije na spratu imaju samo reči hvale za Ivkovića, napominjući da je Marko bio momak za primer.- Toliko jedna divna porodica, a Marko je bio odličan momak kog su svi voleli. Majka Rosa se toliko trudila i bila požrtvovana za njih, stvarno ne možemo da verujemo da ga više nećemo videti. Svi smo utučeni. Bili su porodica za primer. Otac mu je takođe tragično izgubio život na ratištu, a vidite šta se sad dogodilo Marku. Još njegovu majku nismo videli, ovih dana je veliki broj ljudi dolazio kod njih, pa nismo hteli da pravimo gužvu. Čekamo da sve ovo prođe, pa da odemo da im izjavimo saučešće - rekla je prva komšinica.

Brutalno ubijen... Marko
Brutalno ubijen... Marko

Iznad vrata doma Ivkovića još stoji svadbeni venac. Marko se pre samo četiri meseca veselio na svadbi rođene sestre.

Primeran momakMARKOV OTAC POGINUO NA RATIŠTUI ostale komšije su zatečene i priznaju da su mnogo bolje poznavali majku Rosu nego Marka, ali, kako kažu, bio je izuzetno dobar momak.Velika je ovo zgrada i ne možeš sve dobro da poznaješ. Viđali smo ga u prolazu i svaki put nam se uljudno javljao. Njegova majka je divna žena i mnogo bolje poznajemo nju. Otac mu je poginuo na ratištu. Svi hvale Marka i nikad nismo imali nikakav problem s njim. Bio je stvarno kulturan momak - kazala je jedna starija žena koja živi u zgradi u kojoj je živeo Marko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track