DEJAN STANKOVIĆ ZA KURIR: Imao sam tremu pred Delijama!
Foto: Rajko Nedić

Deki među 50.000 zvezdaša

DEJAN STANKOVIĆ ZA KURIR: Imao sam tremu pred Delijama!

Fudbal -

Legendarni fudbaler Crvene zvezde sa sinovima bodrio Zvezdu, a za Kurir opisuje kako je doživeo eliminaciju od Ludogoreca

Među 50.000 „delija“ na stadionu „Rajko Mitić“ u utorak uveče bio je i legendarni kapiten Dejan Stanković.Sa sinovima Stefanom, Filipom i Aleksandrom delio je radost s početka utakmice i tugu u nastavku meča. San o Ligi šampiona prekinuo je Ludogorec.

Kakav je osećaj ponovo biti na Marakani?

- Sjajan. Nas četvorica, Stefan, Filip, Aleksandar i ja, doputovali smo nekoliko sati pred utakmicu i rekao sam im da imam tremu jer znam da ćemo videti punu Marakanu. Bili smo puni optimizma i pozitivne energije, i drago mi je što sam sinove mogao da vodim na Zvezdinu utakmicu - istakao je Stanković za Kurir.Šta vam je prolazilo kroz glavu kad vam je ceo stadion skandirao?- Navijači Zvezde me uvek iznova oduševe atmosferom koju naprave. Hvala im na dočeku, koji me uvek vrati u najvažnije dane moje karijere, kad sam nosio crveno-beli dres i bio deo najlepših ambijenata u fudbalu.

Kako su deca doživela spektakl?

- Bili su uzbuđeni tokom celog meča. Opremili su se navijačkim rekvizitima i bodrili našu Zvezdu. Posle utakmice smo bili manje pričljivi, ali Ljuba Tadić je davno rekao: „Nema velike radosti bez velike tuge. To je Crvena zvezda“.

Kako ste videli sam meč?

- Teška utakmica, baš teška, s rivalom koji je, realno gledajući, bolji i iskusniji u ovom trenutku. Mislim da je neshvatljivo dobijeni crveni karton Zvezdinog igrača sa brojem osam (Kanga) prelomio meč. Sve bi drugačije izgledalo da smo imali fudbalera više u drugom delu i u produžecima. Taj detalj je Zvezdu koštao šanse koju je iznenada dobila, iako ostajem pri mišljenju da je Ludogorec u ovom trenutku bolji tim - zaključio je Stanković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track