(VIDEO) DELIJE NAPRAVILE FEŠTU: Zvezdi uručen šampionski pehar za 27. titulu!
Foto: Saša Pavlić

Spektakl na Marakani

(VIDEO) DELIJE NAPRAVILE FEŠTU: Zvezdi uručen šampionski pehar za 27. titulu!

Fudbal -

Fudbalerima Crvene zvezde uručen je šampionski trofej za osvojenu 27. titulu uoči meča sa Radničkim u poslednjem, 37. kolu Superlige Srbije.

18:45 - Igrači Zvezde slave sa navijačima

18:33 - Igračima Zvezde uručen šampionski peharFudbalerima Crvene zvezde uručen je šampionski pehar za osvojenu titulu u domaćem prvenstvu. Kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Luković podigao je pehar namenjen šampionu Srbije u sezoni 2015/2016. Lukoviću je trofej uručio novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević, uoči utakmice između Crvene zvezde i niškog Radničkog na stadionu Rajko Mitić. Crveno-belima su medalje dodelili direktor Superlige Vladimir Bulatović i generalni sekretar Branislav Delić. Izabranici Miodraga Božovića osvojili su 27. titulu u klupskoj istoriji.

18:30 - Igrači izašli na teren ovacijama sa tribina

Ovacije sa Ibanjeza, Vijeiru, a na terenu je priređen špalir za šampione. Ovacija za Grofa Božovića

Crvena zvezda je ranije obezbedila titulu, a od 18.30 časova počeće svečanost u kojoj će novom šampionu Srbije biti uručen trofej.Crveno-beli očekuju pun stadion, a biće prisutne brojne poznate sportske i javne ličnosti koje navijaju za Crvenu zvezdu.Crvena zvezda će sezonu završiti utakmicom sa Radničkim od 18.30 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track