EKSKLUZIVNO: Savez Tadiću spasavao brak, a on izdao Srbiju!
Foto: Saša Pavlić

Reprezentativci ogorčeni na bivšeg saigrača

EKSKLUZIVNO: Savez Tadiću spasavao brak, a on izdao Srbiju!

Fudbal -
Filip Kostić bio dobrovoljac i preuzeo na svoja pleća ljubavnu aferu s poznatom omalenom prsatom pevačicom, u koju je zapravo bio umešan fudbaler Sautemptona

Fudbalski savez Srbije i reprezentativci štitili su svim snagama Dušana Tadića, koji ih je sve izdao time što je odbio da igra za reprezentaciju dok je Radovan Ćurčić selektor „orlova“. Kurir ekskluzivno otkriva šta su saigrači sve radili za Tadića i time mu očuvali mir u privatnom životu.Naime, kada se pojavila afera u javnosti vezana za jednu poznatu pevačicu i fudbalera, svi su počeli da „kopaju“ kako bi otkrili o kom reprezentativcu se radi. Kad su došli do imena Dušana Tadića, upalio se alarm u FSS.

- Iz Fudbalskog saveza su kontaktirali s reprezentativcima i zamolili ih da se neko ko nije u braku dobrovoljno prijavi kako ne bi izašlo ime Dušana Tadića uz ime te pevačice. Za saigrača je zalegao Filip Kostić, rekavši da slobodno svi prenesu medijima da je on zapravo taj koji je bio s pevačicom - navodi izvor Kurira.Stalno jurio starleteTo je samo jedan od primera kada je fudbaler Sautemptona imao pomoć drugova iz nacionalnog tima.- Tadić je i ranije bio povezivan s raznim ženskim osobama iz sveta šou-biznisa. Međutim, kad bi se neka takva priča pojavila, on bi na volšeban način uspevao da se izvuče iz cele situacije i da njegovo ime ostane potpuno neukaljano. Među momcima u reprezentaciji vlada dobra atmosfera, spremni su jedan drugome uvek da pomognu - kako raznim vezama i poznanstvima s uticajnim ljudima, tako i da zalegnu, kao što je u ovom slučaju učinio Filip za Dušana - zaključuje sagovornik našeg lista, odlično upućen u zbivanja u državnom timu.Podsećamo, Dušan Tadić odbio je da nosi dres reprezentacije Srbije, nezadovoljan što nije bio pozvan na dve prijateljske utakmice. Vezista Sautemptona tada je žestoko napao selektora Ćurčića nazivajući ga kukavicom. Očajan učinakMeđutim, Tadić je mogao da pođe od sebe i pogleda kakav mu je učinak u reprezentativnom dresu. Poslednji gol za Srbiju postigao je pre dve godine, na utakmici protiv Jamajke! Samo jednom je pogodio u meču kvalifikacija, i to 2013. protiv Makedonije, u pobedi Srbije od 5:1.Pozvali smo sve aktere priče, ali do zaključenja broja nismo dobili njihove odgovore. U Fudbalskom savezu Srbije nisu imali komentar.

Sledi EstonijaORLOVI LETE U TALINReprezentacija Srbije juče je trenirala u Poznanju, a danas putuje u Talin, gde će u utorak igrati protiv Estonije. Na tom meču selektor Radovan Ćurčić pružiće šansu igračima koji nisu igrali ili su imali manju minutažu na meču protiv Poljske (0:1). Uprkos porazu od Poljaka, atmosfera u državnom timu je dobra, a svi veruju da će od Estonije krenuti serija trijumfa. Svi reprezentativci pružili su punu podršku selektoru Ćurčiću, čijim radom su izuzetno zadovoljni.Trening u petak propustili su Filip Mladenović zbog upale tetive, kao i Nikola Maksimović, koji je imao povišenu temperaturu.

ČinjeniceTADIĆ U A TIMU- Tadić nije postigao gol ni na jednoj bitnoj utakmici u dresu Srbije- Sedam i po godina Dušan je član naše reprezentacije- Početkom jula 2014. potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Sautemptonom- U dresu mlade reprezentacije na 24 utakmice postigao je samo jedan gol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track