EVERTON I LEONARDO ZA KURIR O POGIBIJI FUDBALERA: Brazil tuguje...
Foto: Partizan.rs / Miroslav Todorović

Partizanovci potrešeni

EVERTON I LEONARDO ZA KURIR O POGIBIJI FUDBALERA: Brazil tuguje...

Fudbal -

Fudbaleri Partizana Brazilci Everton Luiz i Leonardo da Silva Souza žale za tragično preminulim fudbalerima Šapikoensea, koji su stradali u avionskoj nesreći.

U letelici koja se srušila u Kolumbiji nalazila su se 22 igrača brazilskog kluba, a strahuje se da je samo njih petoro preživelo tragediju.

"Još ne mogu da verujem šta se dogodilo. Strašno! Tuga! Beskrajno sam tužan.Svi mediji u svetu samo o tome pišu, ceo Brazil je zavijen u crno", rekao je za Kurir sport Leonardo Souza.

I njegov klupski kolega je izrazio žaljenje zbog velike tragedije.

“Jutros sam čuo vesti da se srušio avion sa brazilskim fudbalerima. Strašno je što se to desilo jer su izgubljeni mladi životi. Saosećam se sa bolom njihovih porodica. Svaki Brazilac je danas u žalosti jer je to velika tragedija za moju zemlju. Moje srce je uz one koji tuguju sada, uz porodice i prijatelje koji su izgubili voljene u ovoj strašnoj tragediji. Mnogo sam tužan“, naveo je Everton.

Kolumbijska policija je saopštila da je 75 osoba stradalo u padu aviona koji je prevozio fudbalere brazilskog kluba.

Finale Kopa Sudamerikana između Atletiko Nasionala i Šapikoensea otkazano je posle pada aviona brazilskog kluba, objavila je Južnoamerička konferederacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track