GROF BOŽOVIĆ: Terza nam je doneo kilo kafe!
Foto: Crvenazvezdafk.com

Sledi pijuckanje

GROF BOŽOVIĆ: Terza nam je doneo kilo kafe!

Fudbal -
Božović je u petak u najavi za utakmicu sa OFK Beogradom rekao da je teška situacija u klubu i da lider na tabeli Superlige Srbije nema ni za kafu

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Grof Božović posle pobede nad OFK Beogradom ponovo se osvrnuo na finasijsku situaciju u klubu.Božović je u petak u najavi za utakmicu sa OFK Beogradom rekao da je teška situacija u klubu i da lider na tabeli Superlige Srbije nema ni za kafu."Razgovarao sam sa Zvezdanom Terzićem, kako nisam. Doneo nam je kilo kafe! Situacija je odlična, pare nisu problem. Ne znam koliko je para stiglo, ne vodim računa o tome, zanima me samo ekipa. To su tako velike cifre da me glava zaboli. Mislim da Zvezda treba da ima predsednika i upravu. Prošlo je tri meseca, sami recite da li treba neko da se zainteresuje", rekao je Božović.Zvezda je pobedila OFK Beograd 4:1.

Na pitanje Kurira kako gleda na nesebične poteze Ristića i Jovića na današnjem meču, Božović je kazao:"Mladi uče od starijih. Od Lukovića, Pavićevića, Sikimića, Anđelkovića. Imaju dobar primer i tako se i ponašaju. Ristić je budućnost Zvezde. ovde će igrati dugo, a Jović je već prodat, ali mi je i zbog njega drago".Božović rekao je da se raduje što je trijumfom nad OFK Beogradom nastavljena pobednička serija u Super ligi, kao i da se nada da će tim tako igati do kraja. "OFK se do crvenog kartona branio izvanredno, ali nam je njihov igrač pomogao, na našu sreću. Posle toga je bilo pitanje vremena kada ćemo i koliko golova postići. Raduje me što nastavljamo pobednički niz, nadam se da ćemo tako nastaviti do kraja", rekao je Božović.Zvezda je igrala bez Aleksandra Kataija, kao i Sava Pavićevića, a Božović je rekao da mu je žao što njihove zamene neće igrati na narednoj utakmici."Vratiće se Katai i Pavićević, biće muka za ove što su igrali jer neće igrati sledeću", kazao je trener Zvezde. Božović je istakao da ga raduje što je Ugo Vijeira postigao pogodak. "Izvanredno je kad centarfor da gol, pogotovo iz igre. Pokazao mi je da nisam u pravu jer sam govorio da 'nemojte kroz sredinu', a on je otišao kroz sredinu", naveo je Božović.

Trener OFK Beograda Dragoljub Bekvalac čestitao je Zvezdi na pobedi. "Ono što smo se dogovorili funkcionisalo je dok naš igrač nije dobio crveni karton, posle toga je postojala samo Zvezda u ofanzivi i OFK u defanzivi. Ništa se drugo nije moglo očekivati, osim da postignemo počasni pogodak", rekao je Bekvalac, koji je najavio kaznu za Kneževića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track