HRVATI SPREMAJU HAOS: Planiraju da prekinu meč na Malti, policija im pretresa apartmane
Foto: Dado Đilas

Opsadno stanje

HRVATI SPREMAJU HAOS: Planiraju da prekinu meč na Malti, policija im pretresa apartmane

Fudbal -
Malteška policija uhapsila je devet hrvatskih državljana, pretežno pristalica Hajduka iz Splita, jer su istakli transparent pretnji čelnicima HNS, ali i zbog sumnji da su hteli kamenicama da napadu policiju.

Oko 300 navijača članova splitske Torcide, planira da prekine utakmicu između fudbalskih reprezentacija Malte i Hrvatske.

Iako je Hrvatski fudbalski savez doneo odluku da ne vodi navijače u La Valetu, navijači iz Hrvatske su došli do karata kupovinom od lokalnog stanovništva, uprkos zabrani ulaska na stadion.Malteška policija uhapsila je devet hrvatskih državljana, pretežno pristalica Hajduka iz Splita, jer su istakli transparent pretnji čelnicima HNS, ali i zbog sumnji da su hteli kamenicama da napadu policiju.

Pozdrav s Malte. GOTOVI STE GOTOVI !!!

Posted by Torcida Split on уторак 13. октобар 2015.

Tokom prethodne noći, šestorica navijača hrvatske reprezentacije uhapšena su posle sukoba sa obezbeđenjem u jednom noćnom klubu, uglavnom srpskim državljanima.

U Hrvatskoj je trenutno na snazi bojkot navijača prema reprezentaciji zbog smene selektora Nika Kovača i postavljanja Anta Čačića, po želji prvog čoveka Dinama Zdravka Mamića.

Utakmica poslednjeg kola kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Malte i Hrvatske igra se od 20.45 sati.

Kurir sport / Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track