KAUCIJA OD 50.000 EVRA: Funkcioner DSS išetao iz CZ s novinama!
Foto: Stefan Jokić

Na slobodi

KAUCIJA OD 50.000 EVRA: Funkcioner DSS išetao iz CZ s novinama!

Fudbal -

Uroš Janković, osumnjičen da je prevario Stojkovića, izašao iz zatvora bez stvari

BEOGRAD - Uroš Janković, bivši zamenik predsednika opštine Čukarica i funkcioner DSS, koji je uhapšen u utorak zbog sumnje da je golmana fudbalske reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića prevario za 235.000 evra, pušten je juče nešto pre 17 sati iz pritvora nakon što je uplatio jemstvo od 50.000 evra.

- Položili smo jemstvo koje je sud odredio. Novac su prikupili članovi i prijatelji DSS i položili kako bi Uroš Janković mogao da se u nastavku postupka brani sa slobode. Oni su uvereni da on nije kriv i sigurni su da on neće da beži, niti da se krije, zbog čega su odlučili da prikupe novac - potvrdio je za Kurir advokat Momčilo Minić, koji je juče ujutru položio kauciju za klijenta.

Oštećen... Vladimir Stojković
Oštećen... Vladimir Stojković

Ispred Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici bivšeg drugog čoveka Čukarice niko nije sačekao, već je seo u taksi i odvezao se. U rukama nije nosio stvari, već samo dnevne novine.- Za dva dana nije stigao da ima posete, pa zbog toga nije ni nosio vreću sa stvarima - objašnjava naš sagovornik.Janković se, podsetimo, našao iza rešetaka sa još šestoro osumnjičenih za prevaru i falsifikovanje isprava.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track