MAJO VUJOVIĆ NA CENTRU: Ovo je kontroverzni sudija koji će voditi večiti derbi Zvezde i Partizana
Foto: Saša Pavlić

Novosađanin DELI PRAVDU NA Marakani

MAJO VUJOVIĆ NA CENTRU: Ovo je kontroverzni sudija koji će voditi večiti derbi Zvezde i Partizana

Fudbal -

Novosadski arbitar Majo Vujović biće glavni sudija 153. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, koji će biti odigran 4. marta na stadionu Rajko Mitić.

Iako je najbolji srpski sudija Milorad Mažić bio veliki favorit da ponovo vodi "večiti derbi", odlučeno je da Vujović bude glavni arbitar na Marakani.

Vujović ima 42 godine, a nalazi se na listi najboljih srpskih sudija. On je prema pisanju medija propustio prvih mesec dana u Superligi Srbije, jer prvobitno nije prošao fizičku normu.Novosadski arbitar će po prvi put u karijeri suditi "večiti derbi" iako je nekoliko puta bio kandidat da vodi meč između Crvene zvezde i Partizana.Za Vujovića su vezane brojne kontroverze. U avgustu prošle godine predsednik Omladinske komisije FS Vojvodine Miodrag Morača tvrdio je da ga je Vujović prebio.U oktobru 2015. tadašnji generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać tvrdio je da ga je Vujović napao u Novom Sadu. Novi Pazar je prethodno tražio izuzeće Vujovića, jer su tvrdili da ih je Novosađanin oštetio u porazu od Radnika u Surdulici (0:2).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track