NENAD BJEKOVIĆ, KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA PARTIZANA: Došlo je vreme da Zeka izgubi izbore
Foto: Saša Pavlić

Trka se zahuktava

NENAD BJEKOVIĆ, KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA PARTIZANA: Došlo je vreme da Zeka izgubi izbore

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler, trener i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković biće kandidat za predsednika na predstojećoj Izbornoj skupštini kluba iz Humske 1.

Bjekovićeva kandidatura i zvanično je potvrđena na nedavnoj "Crno-beloj večeri" u Čačku.

On će biti kandidat "opozicije" iza koje, između ostalih, stoji i grupa legendi Partizana okupljena pod imenom "Crno-bela familija".

O aktuelnom rukovodstvu Bjeković kaže:

"Nisu dobro vodili klub"...

Legendarni golgeter priznaje da mu smeta što se upravo završena sezona u Humskoj ne smatra neuspešnom jer je osvojen Kup Srbije.

"Svojevremeno kada smo imali plus 14 u odnosu na Crvenu zvezdu rekao sam: 'Da nama komšije toliko beže, podneo bih ostavku".

Slaviša Kokeza, novi predsednik FSS, je još jedan u nizu funkcionera, koji predstavlja Zvezdin kadar.

"E, sad me to progoni... FSS je uzela Zvezda, u FS Beograda je Zvezda, Sudijska organizacija je Zvezda... A ja nisam čuo nijednu reakciju iz Partizana! To nije u redu".

Ne želi da veruje da država više brine o drugim klubovima nego o Partizanu.

"Ne volim da gledam tako na stvari. Bilo je svojevremeno takvih strelica ka nama dok je Miki Marjanović bio premijer: da država stoji iza nas, da tako osvajamo titule... Sad mi pričamo da ovi donose Zvezdi... Postoji teren, igrači, struka, tu se sve vidi. Uvek će toga da bude, najviše sam se ljutio na ljude iz Zvezde, pre svega mog prijatelja Džaju, kad izjavi: ovo je neregularno prvenstvo, Partizan ima ovo, ono... Kad su oni prvi, onda je sve fenomenalno, najregularnije! Uvek čestitam šampionu, ako smo prvi očekujemo isto".

Predvodnik iz senke druge struje na izborima je Bjekovićev dugogodišnji saradnik Žarko Zečević, a istorija kaže da nekadašnji generalni sekretar crno-belih ne gubi izbore.

"Pa, mislim da je došlo vreme da izgubi. S obzirom na sve okolnosti - jeste", zaključio je Nenad Bjeković.

(Sportski žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track