NIKOLIĆ POSLE VOŽDOVCA: Pobede rađaju dobar ambijent
Foto: Saša Pavlić

Trener crno-belih zadovoljan

NIKOLIĆ POSLE VOŽDOVCA: Pobede rađaju dobar ambijent

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa na visokom nivou odigrala današnju utakmicu protiv Voždovca i da je zasluženo pobedila.

"Ovo je bila dobra utakmica, odigrali smo na visokom nivou, oni su imali samo jedan udarac ka golu i to iz daljine, imali smo potpunu kontrolu i zasluženo smo pobedili. Još moramo da radimo, pred nama je mnogo posla, da još neke igrače koji nisu u vrhunskoj formi uvedemo u tu formu i pokušavamo kroz rotacije u timu", rekao je Nikolić posle utakmice za televiziju Arenasport.

Partizan je danas pobedio Voždovac sa 3:0, u 12. kolu Super lige Srbije i ostvario šestu uzastopnu pobedu.

"Pobede rađaju dobar ambijent, njega smo kupili sebi ambijent za nastavak rada i napredovanje na svim poljima", dodao je on.

Upitan o Sedriku Gogui koji je izbačen iz ekipe pošto je uhvaćen da vozi pod dejstvom alkohola, Nikolić je rekao da fudbaler mora da shvati svoje greške.

"On je mlad momak nejmu greške mogu da se oproste ali on mora da ih shvati i da se priključi igračima koji rade jako i pošteno", rekao je Nikolić.

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je da je Partizan zasluženo pobedio.

"Teško je komentarisati kada izgubiš sa 0:3. Primili smo prvi gol jednostavno, a posle, kao i u meču sa Crvenom zvezdom, teško je igrati sa igračem manje protiv dobre ekipe. Pobeda Partizana nije dovedena u pitanje, samo je bilo da li ćemo primiti dva, tri gola ili možda više", rekao je on.

Fudbaler Voždovca Nemanja Mihajlov isključen je krajem prvog poluvremena zbog oštrog starta na Leonardu, a Živković je tada protestovao.

"To je bila prva reakcija, nemam sumnje u sudiju Milorada Mažića. To je prirodna, prva reakcija na isključenje, izvinjavam se Mažiću ako sam nešto rekao", naveo je Živković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track