SEVER I DELIJE PLAČU: U Bajmoku ubijen navijač Crvene zvezde
Foto: Saša Pavlić Kurir

Tuga među zvezdašima

SEVER I DELIJE PLAČU: U Bajmoku ubijen navijač Crvene zvezde

Fudbal -
Navijači Crvene zvezde odali su počast Draganu Mariću (22) koji je ubijen u novogodišnjoj noći u Bajmoku.

Marić je bio jedan od aktivnijih navijača, redovan na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić", gde se okupljaju Delije.

"Napustio nas je napustio naš drugar Dragan Marić iz Bajmoka. Imao je 22 godine. Ubijen je u pucnjavi ni kriv ni dužan. Ne postoji puno ljudi kao što je bio on. Nije imao miligram zla u sebi, bio je pravi drugar i Zvezdin Delija. Ne mogu da zamislim neko gostovanje bez njega i njegovih sendviča koje je uvek nesebično delio. Kao i pokojni Vule i Jagoda, on je studirao u Novom Sadu. Živeo je za Zvezdu i bio je pravi tip čoveka za našu tribinu. Iako još ne možemo da poverujemo da ga nema, moramo se pomoliti za njegovu dušu i da Bog pomogne njegovim roditeljima u danima kad su ostali bez svega što su imali. Stoga pozivam Delije da uspore ili skroz obustave slavlje ovih dana. Počivaj u miru brate naš, Sever te nikada neće zaboraviti!!!", stoji u poruci na zvaničnom sajtu navijačke grupe "Delije Sever".

Tragično nastradali Dragan Marić, Foto: delije.net
Tragično nastradali Dragan Marić, Foto: delije.net

Nakon svađe i međusobnog koškanja dve grupe mladića, kod kafane "Vujo" u Bajmoku, jedan od učesnika nemilog sukoba doneo je lovačku pušku i iz nje, kako se pretpostavlja, ispalio hitac prema grupi u kojoj se slučajno zatekao Dragan Marić (22), student grafičkog inženjerstva u Novom Sadu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kasnije su uhapsili u Beogradu dve osobe osumnjičene da su počinile krivično delo ubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track