SIKIMIĆ DAN POSLE UŽASNOG DUELA: U šoku sam, ne mogu da se smirim!
Foto: Saša Pavlić, Printskrin YT

Fudbaler žali zbog nesrećnog poteza

SIKIMIĆ DAN POSLE UŽASNOG DUELA: U šoku sam, ne mogu da se smirim!

Fudbal -

Duel Predraga Sikimića i Mladena Živkovića za posledicu je imao izuzetno tešku povredu golmana Novog Pazara, a fudbaleru Crvene zvezde je sve, samo ne lako.

Predrag Sikimić je nenamerno i neoprezno startovao na golmana Novog Pazara, kome su zbog siline udarca polomljeni nos i jagodična kost. Zbog težine povreda Živković je prebačen u Klinički centar, gde će biti i operisan. Sikimić je zbog tog starta isključen.

"Žile je strašan momak. Mnogi ne znaju da smo pre tri godine zajedno bili u Smederevu. Poljubio sam ga i pružio sam mu podršku, a on mi je rekao da sve zna i da se ne brinem. Žmurio je. Razmenili smo i brojeve telefona, sigurno ćemo biti u kontaktu. U dobrim sam odnosima s njim, ranije smo i pili piće zajedno", rekao je za Predrag Sikimić.

Iskusni fudbaler dugo posle meča nije mogao da dođe sebi.

"Ne mogu da se smirim, u šoku sam. Jednostavno ne mogu da shvatim kako sam ga udario jer nisam mogao da vidim njegov položaj glave. U povratku za Beograd je u autobusu treštala muzika, a meni nije bilo ni do čega".

Iskusni napadač je objasnio kako je došlo do kontakta.

"Kanga mi je dao loptu i ja sam samo želeo da je pipnem i da nastavim da trčim dalje. Krenuo sam da padam i osetio sam da sam udario u nešto. Odmah sam bio svestan da sam ga povredio i molio sam se Bogu da je sve u redu s njim", jasan je Sikimić.

Posle tog nesrećnog događaja je došlo do nereda na tribinama, ali i do međusobnog koškanja igrača dva tima."Zaboleo me komentar protivničkih fudbalera da sam mu promenio lični opis. Nije bilo nikakve namere, a dešavanje na tribinama posle tog događaja neću ni da komentarišem. Ma, samo da Živkoviću bude dobro", priželjkuje Sikimić.

(Milan Zarić, Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track