ŠOK U HUMSKOJ: Sudija koji je zavio Partizan u crno sudi protiv Radničkog u Nišu?
Foto: Saša Pavlić Koki

Zabrinuti crno-beli

ŠOK U HUMSKOJ: Sudija koji je zavio Partizan u crno sudi protiv Radničkog u Nišu?

Fudbal -

Fudbaleri Partizana nalaze se na dva koraka od osvajanja titule šampiona Srbije.

Svakako će najteži ispit za crno-bele biti gostovanje Radničkom u Nišu u narednom kolu, pa je uoči tog meča svaka informacija od izuzetne važnosti.

U finišu sezone, kada je svaki bod bitan, posebna pažnja se obraća na delegiranje sudija za utakmice koje mogu da odluče o prvom mestu, a sudeći prema pričama koje se mogu čuti, crno-beli neće biti zadovoljni izborom arbitara za utakmicu na stadionu "Čair".

Prema nezvaničnim informacijama glavni sudija na ovoj utakmici trebalo bi da bude Bojan Nikolić, sudija koji je u Humskoj omražen. Nikolić ove sezone nije sudio crno-belima, ali nije po volji crno-belima od prošle sezone. Nikolić je vodio sve tri utakmice Partizana protiv Vojvodine, od kojih je beogradski tim izgubio dve, a na prvoj utakmici u Novom Sadu isključio Darka Brašanca.

Partizan je i pre dve sezone imao loše iskustvo sa Nikolićem, koji, prema oceni sudijske komisije, nije dosudio čist jedanaesterac za crno-bele na utakmici protiv Rada.

Ljubitelji fudbala Nikolića iz ove sezone pamte po utakmici 32. kola kada su se u Kruševcu sastali Napredak i Crvena zvezda. Tada se digla velika buka na njegov račun zbog dosuđenog jedanaesterca u korist Crvene zvezde.

Partizan dva kola pre kraja šampionata ima tri boda više od Crvene zvezde. Crno-belima je na sadašnjih 52 boda potrebno da osvoje četiri boda na utakmicama protiv Radničkog u Nišu i Mladosti kod kuće.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Evo po čemu su Zvezda i Partizan slični

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track