ŠOKANTNO Albert Nađ pretio privatnim izvršiteljima: Sve ću vas pobiti!
Foto: Saša Pavlić

Ogorčen

ŠOKANTNO Albert Nađ pretio privatnim izvršiteljima: Sve ću vas pobiti!

Fudbal -

Moj bivši muž je nasrnuo peharima na službenike koji su došli da mu popišu stvari zbog neplaćanja alimentacije i vikao da će pucati na njih, tvrdi Jelena Nađ

Albert Nađ nasrnuo je peharima na privatne izvršitelje koji su došli da mu popišu stvari zbog neplaćanja alimentacije. To tvrdi njegova bivša žena Jelena Nađ i otkriva da je popis obustavljen kad je bivši fudbaler službenicima zapretio smrću.

- To je bilo strašno. Incident se dogodio u maju. Moj bivši muž je totalno poludeo kad je video bravara koji je došao sa privatnim izvršiteljima. Rekao im je da će pucati u njih ako mu nasilno uđu u stan. Ni njegova žena Mirna nije bila ništa bolja.

Vređala je i psovala lica na dužnosti, a Albert je otišao toliko daleko da je peharima nasrnuo na njih. Zapretio je da će ih sve pobiti i psovao im majku. Rekao je da ih ja plaćam da ga unište i da će mu platiti zbog toga. Ljudi su tražili zaštitu od policije, ali su im rekli da Albert u svojoj kući može da se ponaša kako hoće - priča Jelena za Kurir.

Oteo mu telefonOna kaže da je odmah prijavila slučaj.

- Čim sam saznala to, odmah sam se obratila Ministarstvu pravde i policijskoj stanici Novi Beograd. Nisu reagovali. Zato sam i rekla u policiji da sumnjam da mog bivšeg muža štiti neko moćan i da je on preko svojih veza uticao na kompletnu situaciju, a kad se uzme u obzir i to da mu je Milorad Veljović (bivši direktor policije, prim. aut.) prijatelj, onda vam je sve jasno. Zato se sad vodim mišlju da tražim izuzeće tužioca jer sumnjam u pristrasnost - završava Jelena.U dokumentima do kojih je Kurir došao, izvršitelj objašnjava da je Albert bio nasilan prilikom popisa nepokretnosti.„Nakon što su moji pomoćnici pristupili popisu stvari i popisali jedno uramljeno ogledalo, moj pomoćnik je na stolu zatekao novi telefon u kutiji marke „samsung“. Izvršni dužnik (Albert Nađ, prim. aut.) oteo je mom pomoćniku telefon iz ruke i krenuo da preti i da vređa. Postavljao je pitanja zašto smo poveli bravara i izjavio je da, ako bismo pokušali da obijemo stan uz pomoć bravara, on bi pucao na nas. Moj pomoćnik se usmeno obratio policijskim službenicima i tražio da preuzmu mere iz svoje nadležnosti“, piše u zapisniku.Fizička opasnostDalje se navodi da su policajci izvršiteljima rekli da Nađ „ne krši zakon vređanjem, pretnjama i oduzimanjem stvari iz ruke izvršitelja“ i da im se zbog toga ne obraćaju.„Izvršni dužnik je nakon toga uzeo pehare i krenuo njima da mlati pored glave mog pomoćnika, nazivajući ga raznim imenima i iznoseći pretnje prema njemu i prema meni kao izvršitelju. Pošto su moji pomoćnici očigledno bili u fizičkoj opasnosti, a policija odbijala svaki vid komunikacije, moji pomoćnici su prekinuli postupak popisa stvari“, navodi se u zapisniku.Ovim povodom pozvali smo Nađa, ali on nije bio dostupan, dok se njegova druga supruga Mirna nije javljala.

Crno na belo... Zapisnik izvršitelja
Crno na belo... Zapisnik izvršitelja

OVAKO JE SVE POČELO- Jelena Nađ je u porukama poželela smrt Albertovoj ćerki iz drugog braka- Jelena je šest godina posle razvoda javno optužila bivšeg muža da ju je tukao dok su bili u braku, da je pred decom pokušao da je siluje i da je uguši jastukom- Zbog toga su oboje saslušani u policiji. Najstariji Albertov sin se javno odrekao oca - Prošle nedelje Nađ je odlučio da se razvede i od druge supruge Mirne zbog, kako je rekao, straha da njegova bivša na naudi njegovosj ćerki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track