(VIDEO) SRAMNO NAVIJANJE U SKADRU: Hrvati viču UBIJ, Albanci odgovaraju SRBINA
Foto: Profimedia

Skandalozno

(VIDEO) SRAMNO NAVIJANJE U SKADRU: Hrvati viču UBIJ, Albanci odgovaraju SRBINA

Fudbal -

Nakon što su na ulicama Skadra uoči utakmice zajedno skandirali "Ubij Srbina!", hrvatski i kosovski navijači su sa sramotnim navijanjem večeras nastavili i na stadionu.

Sramotno skandiranje organizovano je tako da se sa tribine na kojoj su smešteni hrvatski navijači čuje "Ubij", a domaći navijači zatim odgovaraju sa "Srbina".

Nakon toga međusobno se nagrade pljeskom, a zatim celi stadion zajedno počne skandirati, navodi.Naravno, zbog toga će kaznu zaraditi i HNS i Kosovski fudbalski savez, prenosi hrvatski portal.

Ranije danas, navijači Kosova i Hrvatske su u Skadru zajednički uzvikivali fašističke parole "Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe".

U video snimku objavljenom na Jutjubu, vidi se kako grupa kosovskih i hrvatskih navijača, posle uzvika "Kosovo, Kosovo" i "Hrvatska, Hrvatska", zajednički pocinju da skandiraju "Srbe na vrbe", a potom više puta "Ubi, ubi Srbina...".

U albanskom gradu Skadru večeras se igra utakmica između Kosova i Hrvatske, u okviru kvalifikacija za svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track