(VIDEO) POBEDA ZVEZDE U SENCI NEREDA: Crveno-beli slavili u Novom Pazaru i zadržali vrh tabele
Foto: Crvenazvezdafk.com

Šampion nastavio pobednički niz u domaćem prvenstvu

(VIDEO) POBEDA ZVEZDE U SENCI NEREDA: Crveno-beli slavili u Novom Pazaru i zadržali vrh tabele

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima ekipu Novog Pazara 4:1 u meču 7. kola Superlige Srbije.

Golove za crveno-bele postigli su Luković u 25. minutu sa penala, Orlandić u 32, Ruiz u 82. i Anđelković u 103. minutu. Jedini strelac za domaći tim bio je Travandžić u 92. minutu.

U 23. minutu dosudjen je sporan penal za goste, posle kojeg su žestoko protestovali domaći igrači, stručni štab i navijači. Sudija Milan Ilić dosudio je penal kada je posle centaršuta Petkovića, loptu ispred Kange izbacio Stanojević, ali ga je tom prilikom zakačio nogom butini, posle čega je igrač Zvezde pao.

U drugom poluvremenu Novi Pazar je imao šanse preko Marića i Alivodića. U 63. minutu isključen je Sikimić pošto je u glavu snažno šutnuo golmana domaćeg tima i povredio ga. Živkoviću je pošla krv iz nosa i odveden je kolima hitne pomoći sa stadiona. Tada su domaći navijači ubacivali razne predmete na teren, a stolicama su gadjali Sikimića dok je izlazio sa terena, zbog čega je sudija prekinuo meč. Grupa fudbalera Zvezde je posle toga utrčala u svlačionicu. Posle skoro 20 minuta utakmica je nastavljena, a Zlatko Zečević stao je na gol domaćih.

Zvezda je povela sa 3:0 u 86. minutu, kada je posle solo prodora Srnića gol postigao Džon Ruis. Novi Pazar je smanjio na 3:1 u 93. minutu golom Travančića sa oko 20 metara. Konačan rezultat postavio je Andjelković u 103. minutu.

Zvezda je prva na tabeli sa 19 bodova, a Novi Pazar, koji je pretrpeo drugi uzastopni poraz, zauzima 11. mesto sa sedam bodova.

TOK UTAKMICE104. minut - Kraj utakmice!Crvena zvezda je pobedila 4:1!103. minut - GOLLLL! Zvezda vodi 4:1.GOLLL!!! Gol za Crvenu zvezdu postigao je Anđelkovićhttps://www.youtube.com/channel/UCqMU5kIyTNUVCHLZzndjs0w/videos100. minut - Biće odigrano još 3 minuta

92. minut - Novi Pazar konačno stiže do golaGOLLL!!! Novi Pazar smanjuje na 3:1. Travandžić je sa oko 20 metara prevario Kahrimana

90. minut - Utakmica je produžena za 13 minuta 86. minut - GOLLLL!!! Zvezda vodi 3:0
80. minut - Utakmica je nastavljena posle prekida od 17 minuta 63. minut - Sikimić dobio crveni karton OVDE
60. minut - Kanga dobio žuti karton zbog simuliranja penala 58. minut - I dalje bez promene rezultata
46. minut - Počelo je drugo poluvreme II poluvreme
45+3. minut - Kraj prvog poluvremena 45. minut - Prvo poluvreme je produženo za 3 minuta 42. minut - Luković dobija žuti karton zbog simuliranja penala 37. minut - Kahriman spasava Zvezdu
35. minut - Nova baklja na terenu
32. minut - Zvezda vodi 2:0!
30. minut - Velika prilika za Novi Pazar
29. minut - Na tribine ulaze navijači Crvene zvezde 26. minut - Pazarci traže penal
25. minut - Zvezda vodi 1:0!!!!
22. minut - Penal za Zvezdu
14. minut - Prvi udarac igrača Zvezde ka golu Pazaraca 8. minut - Prvi incidenti na terenu

1. minut - Utakmica je počelaSastavi:NOVI PAZAR: Živković, Vasilić, Stanojević, Tintor, Marić, Mutavdžić, Micevski, Dimitrijević, Travančić, Alivodić, Čečarić.ZVEZDA: Kahriman, Petković, Luković, Rendulić, Anđelković, Donald, Poletanović, Kanga, Ruiz, Mouče, Orlandić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track