(VIDEO) OVAJ SNIMAK OTKRIVA SVE: Evo ko je bakljom pogodio ruskog golmana!
Foto: Printskrin

Huliganski potez crnogorskih navijača

(VIDEO) OVAJ SNIMAK OTKRIVA SVE: Evo ko je bakljom pogodio ruskog golmana!

Fudbal -
Utakmica bila je prekinuta već na samom startu u prvom minutu, pošto je jedan od navijača Crne Gore pogodio ruskog golmana Igora Akinfejeva

PODGORICA - Utakmica petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Crne Gore i Rusije prekinuta je u 67. minutu kada je pogođen fudbaler gostiju Dmitri Kombarov.Utakmica bila je prekinuta već na samom startu u prvom minutu, pošto je jedan od navijača Crne Gore pogodio ruskog golmana Igora Akinfejeva. Ruski golman je odmah prebačen u bolnicu, a utakmica je nastavljena posle pauze od skoro pola sata.Međutim, meč je obilovao incidentima domaćih navijača, a utakmica je prekinuta u 67. minutu. Crnogorski mediji su objavili snimak koji se pojavio na društvenim mrežama. Ovaj snimak je napravljen na severnoj tribini Gradskog stadiona u Podgorici tokom meča Crna Gora - Rusija. Na njemu se vidi trenutak kada je huligan bacio baklju koja je pogodila golmana ruske reprezentacije. Paljenje baklje počinje na 3,15 sekundi snimka, a desetak sekundi kasnije huligan baca baklju na teren.

Potom se čuje kako vođa crnogorskih navijača preko razglasa upozorava da je to "potpuno nepotrebno" i traži od navijača da ne ubacuju ništa u teren. FS Crne Gore očekuje oštra kazna UEFA-e, koja je objavila da čeka izveštaj glavnog sudije i delegata kako bi započela istragu.

http://www.youtube.com/watch?v=fJ4_kLybBug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track