(VIDEO) SRPSKI BORCI GOSTI NA MARAKANI: Heroji sa Košara na meču Zvezda - Spartak
Foto: Stefan Jokić

Ruski klub gost crveno-belih

(VIDEO) SRPSKI BORCI GOSTI NA MARAKANI: Heroji sa Košara na meču Zvezda - Spartak

Fudbal -

Navijači crveno-belih organizuju i šetnju sa simpatizerima ruskog kluba od trga Slavija do stadiona "Rajko Mitić"

Prijateljskoj utakmici u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Spartak iz Moskve prisustvovaće i specijalni gosti - heroji sa Košara.

Pripadnici naše vojske koji su od 9. aprila do 10. juna svojim životima odbranili Košare, a samim tim Metohiju i Srbiju biće posebni gosti na fudbalskoj utakmici. Važno je napomenuti da je na Košarama život izgubilo 108 srpskih vojnika. Organizovani su u udruženje "Heroji sa Košara" i biće gosti Crvene zvezde u okviru akcije Delija prikupljanja potpisa za podizanje trga i spomenika svim braniocima Kosmeta od 1998. do 1999. godine.

Navijači Crvene zvezde pozvali su sve ljude dobre volje da im se pridruže u šetnji sa ruskim navijačima, uoči prijateljske utakmice između beogradskih crveno-belih i moskovskog Spartaka koja se igra u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

"Pozivamo sve prave i iskrene prijatelje ruskog naroda i bratskog kluba Spartak, da u subotu u 15 časova, dođu u park iznad Slavije, koji se nalazi na uglu Birčaninove i Katićeve, odakle ćemo zajedničkom šetnjom sa našom braćom iz Rusije, da pokažemo pravu snagu našeg prijateljstva. Skup je planiran za 15 časova, a polazak ubrzo nakon skupljanja, kako bi na vreme stigli ispred stadiona, i na vreme ušli zbog koreografije koja je planirana za početak utakmice", navodi se u saopštenju Zvezdinih navijača koje je završeno rečima

"Rusi i Srbi braća zauvek!".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 24.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track