(VIDEO) ZBOG POVIKA IDIOTE CRNI: Bivši trener Partizana žestoko kažnjen u Sloveniji
Foto: Saša Pavlić

Ekspresna odluka

(VIDEO) ZBOG POVIKA IDIOTE CRNI: Bivši trener Partizana žestoko kažnjen u Sloveniji

Fudbal -

Nekadašnji trener fudbalera Partizana Marko Nikolić, suspendovan je od strane slovenačkog Saveza čak 7 mečeva zbog rasističkog ispada pre nekoliko dana, kada je prema izveštajima iz Ljubljane, sopstvenog igrača iz Olimpije nazvao “crnim idiotom”.

Disciplinci slovenačkog fudbala su napravili istragu i doneli odluku da srpski stručnjak praktično završi sezonu, jer je do kraja šampionata Slovenije ostalo manje od sedam kola, koliko je kažnjen.

Uz to, nekadašnji strateg kluba iz Humske moraće da plati 1.500 evra.Zanimljivo, Marko Nikolić je i neposredno pre nego što će biti suspendovan bio na izdržavanju kazne kao trener Partizana. Zbog nesportskog ponašanja na meču sa Novim Pazarom, decembra 2014. godine suspendovan je na tri meseca, ali u tom periodu je Partizan odigrao svega četiri utakmice.

Tada je kažnjen i sa 300.000 dinara. Otkaz u Partizanu je dobio nepune dve nedelje, pošto se vratio na klupu marta 2015. godine.Slovenački tim koji je preporođen od kako je srpski tandem ušao u klub, juri titulu u Sloveniji (prva je sa 59 bodova, dva više od Domžala). Nikolića će na klupi nekadašnjeg člana jugoslovenske lige menjati pomoćnik Radoje Smiljanić.Olimpija nije bila šampion Slovenije još od 1995. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track