(VIDEO) ZLATAN IBRAHIMOVIĆ NEZADOVOLJAN: Nisam došao u Junajted da gubim vreme
Foto: Reuters

Želi da pobeđuje

(VIDEO) ZLATAN IBRAHIMOVIĆ NEZADOVOLJAN: Nisam došao u Junajted da gubim vreme

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je da nije došao u taj klub da bi gubio vreme, već da bi pobeđivao.

Mančester junajted je na Old Trafordu odigrao 1:1 sa Evertonom u prvenstvu, a Ibrahimović je izjednačio u četvrtom minutu nadoknade vremena iz jedanaesterca, što je bio njegov 27. gol u sezoni.

Junajted je ove sezone u prvenstvu pobedio šest od 16 utakmica na domaćem terenu, devet puta je odigrao nerešeno i pretrpeo jedan poraz. Ekipa je peta na tabeli i gubi korak za Liverpulom i Mančester sitijem za osvajanje pozicija koje vode u Ligu šampiona.

Ibrahimović razmatra mogućnost da li da produži ugovor sa Junajtedom.

"Mnogo stvari mora da se reši. Nije baš da imam 20 godina i da imam sigurno još pet ili 10 godina. Možda imam, jednu, dve, tri sezone, pa sve zavisi od toga šta želiš, šta klub želi i kakva je vizija kluba. Kada sam stigao u klub rekao sam da nisam došao da gubim vreme, već da sam došao da pobeđujem", rekao je Ibrahimović.

Švedski fudbaler je prošlog leta kao slobodan igrač iz Pari Sen Žermena prešao u Mančester junajted.

"Došao sam iako klub nije igrao u Ligi šampiona. Došao sam znajući kakav je tim. To nije bio tim koji je bio favorit za pobede. Ipak sam došao, došao sam da pomonem. Došao sam da radim ono što mogu da radim, da popravim stvari, da podignem ekipu na viši nivo i videćemo šta će se dogoditi", naveo je Ibrahimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track