VLADIMIR STOJKOVIĆ O KUMSTVU S BRATOM NARKO-BOSA: Sa Šarićem se družim 15 godina
Foto: Dragana Udovičić

Golman iskren

VLADIMIR STOJKOVIĆ O KUMSTVU S BRATOM NARKO-BOSA: Sa Šarićem se družim 15 godina

Fudbal -

On kaže da je Duška uzeo za svedoka na venčanju s Valentinom Pupović jer su bliski i jer ga je upoznao sa sadašnjom suprugom

Vladimir Stojković Stojke sa suprugom Valentinom Pupović dva dana nakon venčanja otputovao je na medeni mesec na Santorini, gde će boraviti nedelju dana.Golman izraelskog fudbalskog kluba Makabi Haifa iskoristiće odmor za uživanje sa ženom, ali i proširenje porodice.IspunjenStojke ekskluzivno za Kurir sa grčkog ostrva otkriva kako provodi prve dane braka sa studentkinjom ekonomije, ali i razloge zbog kojih je za kuma uzeo Duška Šarića, mlađeg brata uhapšenog narko-bosa Darka Šarića.

- Bio sam ispunjen i dok sam se zabavljao sa Valentinom, a sada u braku mi je još lepše. Trenutno smo na medenom mesecu i uživamo. Ko zna, možda i porodicu proširimo na ostrvu, to je normalno (smeh). Najbitnije od svega mi je to što je Valentina izuzetna prema mom sinu Lavu. Jedno drugo su prihvatili s velikom ljubavlju - kaže Stojković i nastavlja priču o kumstvu sa kontroverznim crnogorskim biznismenom.Prijateljstvo- Ne znam šta je tu toliko čudno što sam Šarića uzeo za venčanog svedoka. Odabrao sam ga za kuma zato što se poznajemo 15 godina. Baš smo dobri drugovi. Zajedno smo letovali 10 godina, a što je najbitnije, on mi je pomogao da upoznam Valentinu. Za kuma ne bih uzeo bilo koga, a Duško je to zaslužio. Siguran sam da je naše kumstvo neraskidivo i da je za ceo život - rekao je nekadašnji golman Partizana.Stojkovići će po povratku sa medenog meseca nekoliko dana provesti u Beogradu, a potom će se vratiti u Izrael i nastaviti tamo zajednički život sve do 2019, kada Stojketu ističe ugovor sa Makabijem iz Haife.

LjutMOJA ŽENA NIJE NIČIJA DADILJA!Stojketa ljuti što je njegova supruga Valentina okarakterisana kao „Šarićeva dadilja“, kao i priče da je tokom studiranja živela kod Lane, nevenčane Darkove supruge, i pomagala joj oko deteta.- Valentina nije niti je bila ničija dadilja. Odlično znam odakle su potekle te priče samo da bi mene omalovažili. Valentinine najbolje drugaricu su Lana i njena sestra. Mnogo su dobre i dugo se druže - kaže Vladimir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track