(VIDEO) ZVEZDAŠ ZA PRIMER SVIMA: Crveno-beli se oprostili od Dragana Nikolića
Foto: Crvena Zvezda

Zbogom legendo

(VIDEO) ZVEZDAŠ ZA PRIMER SVIMA: Crveno-beli se oprostili od Dragana Nikolića

Fudbal -
Fudbalski klub Crvena zvezda uputio je saučešće porodici legendarnog glumca Dragana Nikolića, koji je preminuo jutros u 72. godini života.

"Dragan Nikolić bio je poznati navijač Crvene zvezde, čovek koji je više puta učestvovao u Zvezdinim projektima, Zvezdaš za primer svima. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak i za crveno-belu porodicu, i ovim putem izražavamo poruke iskrenog saučešća porodici Dragana Nikolića", navodi se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

Podsetimo, Dragan Nikolić umro je jutros u bolnici u Beogradu posle duge i teške bolesti.

Mnogi iz FK Crvena zvezda su Dragana Nikolića poznavali ni lično, a jedan od ljudi koji su ga poznavali je i treća Zvezdina zvezda, Dragan Džajić.

Počasni predsednik FK Crvena zvezda je zatečen i tužan nakon današnjih vesti.

"Veoma sam tužan... Godinama sam poznavao Drgana Nikolića. Decenijama. Bio sam mu gost, sećam se dobro, u kultnoj emisiji „Obraz uz obraz“ kada je bilo prisutno nas petorica Dragana. Izuzetno ga cenim jer je u svemu bio odmeren i umeren i drago mi je što je bio Zvezdaš. Pratio je Zvezdu na svoj način - zvezdaški, ali ne vređajući nikoga. Uvek je bio gospodin u svim svojim postupcima. Žao mi je što je otišao jedan velikan naše kulture. Želim iskreno saučešće njegovoj porodici", rekao je Dragan Džajić.Predsednik FK Crvenа zvezdа, Svetozаr Mijаilović, rekаo je dа je ovo veliki gubitаk."Sа velikom tugom smo primili vest dа nаs je nаpustio Drаgаn Nikolić. Reč je o velikom čoveku, sjаjnom glumcu i nаrаvno posvećenom Zvezdаšu. Ovo je veliki gubitаk zа kulturu nа svim prostorimа nа kojimа je Drаgаn bio omiljen i poštovаn i nаrаvno zа sve one koji su od njegа učili kаko se voli nаšа Zvezdа. Još jednom sа velikom tugom izrаžаvаmo sаučešće njegovoj porodici", poručio je Mijаilović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track