ZVEZDA NAPADA ŠPANIJU: Pala Barsa, pao Real... drhti Valensija!
Foto: Fonet

EVROLIGA: Zvezda juri treću uzastopnu pobedu

ZVEZDA NAPADA ŠPANIJU: Pala Barsa, pao Real... drhti Valensija!

Košarka -

Srpski šampion će u narednih sedam dana odigrati četiri utakmice u dva takmičenja,a prva u nizu je večeras (20.30, SK1) protiv španskog kluba koji je loše počeo sezonu

Košarkaši Crvene zvezde danas (20.30, TV Sport klub 1) gostuju Valensiji u 12. kolu Evrolige sa željom da ostvare i treću uzastopnu pobedu u elitnom takmičenju. Crveno-bele očekuje paklena nedelja, jer ih u narednih sedam dana očekuju čak četiri utakmice, tri u Evroligi i jedna u ABA.

Plej crveno-belih Tejlor Ročesti svestan je važnosti mečeva, ali veruje da će iz tih duela izvući pozitivan skor.

Svesni izazova

- Znamo da nas čeka teška serija, ali pravi način da razmišljamo o tome je dan po dan i utakmica po utakmicu. Prvo nas čeka važna i velika utakmica s Valensijom, u dobrom smo ritmu, želimo da nastavimo na isti način. Znamo da je u pitanju odličan tim, uostalom, uopšte nije lako zabeležiti pobedu u Evroligi, posebno na gostujućem terenu. Oni će, s druge strane, biti gladni pobede pred svojom publikom. Naše je da igramo našu igru onako kako smo je igrali u prethodnom periodu, da se i dalje uigravamo kao tim, da budemo bolji svakim treningom i da spremni dočekamo i ovu utakmicu – kazao je Ročesti.

foto: Fonet

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić svestan je da će narednih nedelju dana biti paklenih, ali da su oni već na to navikli.

Navikli na pakao

- Navikli smo na putovanja, već dosta dugo igramo i Evroligu, a i ova sezona je već polako odmakla. Putovanja i ovakvi odlasci na više dana nam nisu nepoznati. Znamo i šta nas očekuje u ovoj seriji, pokušaćemo da se pripremimo za sve, prvo za utakmicu u Valensiji. Već smo i ranije govorili da na svakoj utakmici idemo na pobedu, pa je tako i pred ovu - poručio je Dobrić.

Trener Dušan Alimpijević u Valensiji će računati na sve igrače , a i španski tim igraće u najjačoj postavi.

foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEEO:

KURIR SPORT! HULIGANI VAZNIJI OD SPORTISTA, DOKLE?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track