PEKOVIĆ OPROSTIO PARTIZANU SVE DUGOVE Mijailović: Ovim gestom je pokazao koliko ovaj klub njemu znači!
Foto: Nebojša Mandić

kk partizan

PEKOVIĆ OPROSTIO PARTIZANU SVE DUGOVE Mijailović: Ovim gestom je pokazao koliko ovaj klub njemu znači!

Košarka -

Nekadašnji košarkaš, a posle i predsednik KK Partizan Nikola Peković oprostio je klubu sva dugovanja.

Došavši na mesto predsednika Partizana, u septembru 2015. Peković je svoj novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio bivšem šampionu Evrope da nastavi sa svojim postojanjem.

Prema nepotvrđenim informacijama koje su se ranije pojavljivale u medijima, Peković je klubu pozajmio 19 miliona dinara, što je nešto više od 150.000 evra.

Peković je u crno-bele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist Partizana.

"I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je prviržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje. Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača", izjavio je predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović.

Odlazivši sa mesta predsednika KK Partizan NIS, Nikola Peković je u poručio da će nastaviti da pomaže klubu koliko god bude mogao.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track