SRBIN ZBOG NAŠE TROBOJKE DOŽIVEO ŠIKANIRANJE U AMERICI: Došao na meč da gleda Nikolu Jokića, razvio zastavu Srbije, a onda je usledio ŠOK (FOTO)
Foto: Reuters

STRAŠNO

SRBIN ZBOG NAŠE TROBOJKE DOŽIVEO ŠIKANIRANJE U AMERICI: Došao na meč da gleda Nikolu Jokića, razvio zastavu Srbije, a onda je usledio ŠOK (FOTO)

Košarka -

Jedan srpski navijač doživeo je brutalnu neprijatnost u Americi kada je došao na košarkaški meč kako bi bodrio Nikolu Jokića.

On je došao u Milvoki da gleda meč istoimenog NBA tima protiv Denvera, za koji igra Nikola Jokić, upozoren je za neprimereno ponašanje nakon što je razvio srpsku zastavu!

Posle CSKA, Bajernu u goste stiže Olimpijakos, a kvota da će tim Dejana Radonjića, sa Lučićem, Dangubićem, Mačvanom i Jovićem slaviti je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za evroligaški duel Bajern - Olimpijakos.

"Izdato vam je upozorenje vezano za komentare, gestikulacije i/ili ponašanje koje je usmereno ka igračima, trenerima, sudijama i/ili drugim navijačima koje imaju uvredljiv sadržaj i krše kodeks ponašanja na NBA utakmicama. Ovo je prvo i jedino takvo upozorenje koje ćete dobiti. Ako i posle upozorenja nastavite da vređate igrače, trenere, sudije ili protivničke navijače, istog momenta bićete udaljeni iz hale bez refundiranja ulaznice", piše u letku sa logom NBA lige koje su mu uručili redari kada je razvio zastavu naše zemlje.

"Iskreno, ostao sam bez teksta jer su mi Baksi i "Fiserv Forum" uručili ovo upozorenje zbog toga što sam mahao srpskom zastavom za mog sunarodnika Nikolu Jokića, dok je u isto vreme u hali bilo mnogo grčkih barjaka", napisao je srpski navijač na tviteru.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track