PROFESOR BELI SIPAO TROJKE SA SVIH STRANA! Kingsi ispustili šampione: Još jedna sjajna partija Bjelice, Bogdan se propisno ispromašivao! (VIDEO)
Foto: Reuters

NBA

PROFESOR BELI SIPAO TROJKE SA SVIH STRANA! Kingsi ispustili šampione: Još jedna sjajna partija Bjelice, Bogdan se propisno ispromašivao! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Sakramento Kingsa doživeli su poraz na svom terenu od aktuelnog šampiona NBA lige, ekipe Golden Stejta.

Iako su na četiri i po minuta do kraja utakmice Kingsi imali dvocifrenu prednost (123:113), ipak nisu uspeli da zabeleže veliki trijumf. U finišu utakmice Golden Stejt je na krilima sjajnog Kevina Durenta napravio seriju 17:2 i opravdao ulogu favorita.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica još jednom je bio sjajan na terenu. Počeo je meč kao starter i za 22 minuta igre upisao je 18 poena uz sjajne procente šuta (4/5 za tri poena), imao je tri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče. Sjajnog beka nije služio šut na ovom meču. Za 34 minuta postigao je 12 poena (4/13 iz igre, 1/8 za tri poena). Bogdan je odlično razigravao saigrače, upisao je sedam asistencija i imao je jedan skok.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Badi Hild sa 27 poena.

S druge strane, Golden Stejt je do pobede vodio Stef Kari sa 35 poena, Durent je ubacio 33, a Tompson 27.

Golden Stejt je drugi na Zapadu sa skorom 20/10, dok je Sakramento sa 15 pobeda i 13 poraza trenutno na devetoj poziciji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track