UDARIO SRBINA I PROBUDIO ZVER U NJEMU! Krauder provocirao Jokića, a kada mu se gorostasan Somborac okrenuo NIJE MU BILO DOBRO (VIDEO)
Foto: AP

ZAKAČILI SE

UDARIO SRBINA I PROBUDIO ZVER U NJEMU! Krauder provocirao Jokića, a kada mu se gorostasan Somborac okrenuo NIJE MU BILO DOBRO (VIDEO)

Košarka -

Utakmicu Jute i Denvera obeležili su sukobi igrača na terenu u kojima je učestvovao i srpski košarkaš Nikola Jokić.

Već krajem prve četvrtine Derik Fejvors i Mejson Plamli su započeli sukob koji je mogao da preraste u opštu tuču.

Posebno je bio upečatljiv jedan momenat u drugoj deonici.

Krauder je prljavo udario Jokića laktom, što Nikola nije želeo da ignoriše, odmah se uneo u lice rivalu uz prilično buran rafal reči, pokazao mu je da će na ovakve provokacije umeti da odgovori.

Real je doživeo šokantan poraz u Podgorici u prošlom kolu Evrolige, i vlada nepodeljeno mišljenje da će ceh platiti Efes u Madridu. Kvota da će šampion Evrope slaviti s više od 9,5 poena razlike je 2,29. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Real - Efes.

Iako je delovao na početku kočoperno, Krauder je munjevito ustuknuo i počeo da se smeje, dok se Jokić povukao kako bi izbegao intervenciju sudije.

Srpski košarkaš Nikola Jokić imao je jednu od najboljih utakmica u NBA ligi, u porazu Denvera od Jute 114:108. Jokić je dao 28 poena, uz šest asistencija i čak 21 skok.

Bio je ubedljivo najbolji pojedinac u svojoj ekipi, što nije bilo dovoljno za pobedu.

Jutu je sa 35 poena predvodio Donovan Mičel.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track