BOBI ZABLISTAO U NOVOM KLUBU! Samo 13 minuta bilo je dovoljno MONSTRUOZNOM SRBINU da ISPRAŠI Lebrona i družinu! (VIDEO)
Foto: AP

MOĆNA FILADELFIJA ZGAZILA LEJKERSE

BOBI ZABLISTAO U NOVOM KLUBU! Samo 13 minuta bilo je dovoljno MONSTRUOZNOM SRBINU da ISPRAŠI Lebrona i družinu! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Filadelfije demolirali su na svom terenu Los Anđeles Lejkerse rezultatom 143:120, a sjajnu rolu na ovom meču imao je naš Boban Marjanović.

Moćnu Filadelfiju je do 36. trijumfa u sezoni vodio fantastični Džoel Embid sa 37 postignutih poena i 14 skokova. Sjajno su ga pratili Tobijas Heris sa 22 poena i Džej Džej Redik sa 21 postignutim poenom.

Srpski centar Boban Marjanović imao je sjajnu rolu na ovom meču. Bobi je na parketu proveo 13 minuta i to mu je bilo sasvim dovoljno da ostvari dvocifren učinak. Postigao je 10 poena uz sjajan procenat šuta (5/6 iz igre).

Na ovom meču se jasno videlo da će Bobi imati značajnu ulogu u novom klubu. Saigrači i navijači su oduševljeni što je srpski centar obukao dres Seventisiksersa.

"Oduševljen sam što ne moram više da igram protiv njega! Mada, nekako sam uvek pronalazio načine da ga isprašim" rekao je kroz smeh Džoel Embid dodavši:

"Šalu na stranu, on je stvarno ogroman. Način na koji hvata i drži loptu, kako ida preko igrača, šta sve može da uradi sa tom visinom... Uz sve to, on se i odlično kreće. Donosi nam defanzivni potencijal, naročito kad ja izađem" rakao je raspoloženi centar Filadelfije.

U poraženom timu najefikasniji je bio Kajl Kuzma sa 39 poena, Mekgi je ubacio 21, Ingram 19, a Lebron Džejms je imao 18 poena, 10 skokova i devet asistencija.

Filadelfija je trenutno četvrta na Istoku sa skorom 36/20, dok su Lejkersi deseti na Zapadu sa 28/28.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track