SVAŠTA SE OČEKIVALO, ALI OVO... Evo kako su crnogorski mediji videli KATASTROFU Budućnosti u Beogradu! (FOTO)
Foto: ABA Liga, printscreen

šok u crnoj gori

SVAŠTA SE OČEKIVALO, ALI OVO... Evo kako su crnogorski mediji videli KATASTROFU Budućnosti u Beogradu! (FOTO)

Košarka -

Neverica u Crnoj Gori! Ni u najgorim snovima nisu mogli da zamisle da će Budućnost doživeti ovakav debakl u prva dva meča finalne serije ABA lige!

Crnogorski mediji nisu štedeli košarkaše Budućnosti i trenera Jasmina Repešu posle velike blamaže u Begoradu.

"Svašta se očekivalo od ove serije, ali ovakav debakl Budućnosti nije se mogao zamisliti ni u najlušim snovima. Crvena mašinerija raznela je u dve utakmice branioca trona u paramparčad", piše portal "Borba.me".

foto: Printscreen

Ni "Vijesti" nisu štedele Podgroičane. Pod naslovom “Potop: Budućnost doživela debakl, Crvena zvezda na korak do titule” priznali su da je Zvezda održala njihovim košarkašima čas košarke u Pioniru.

"Šta reći o utakmici dva kandidata za titulu koja se završi 38 razlike za jedan tim. Zvezda je “zgazila” šampiona, poigravala se sa rivalom, pokazala da je razlika u kvalitetu – neočekivano velika. Jer, ovo nije slučajno – peti put su “crveno-beli” pobedili branioca trofeja, svaki put ubedljivo, a večeras je to bio čas košarke".

foto: Printscreen

Portal "cdm.me" takođe piše o velikom debaklu Budućnosti.

"Košarkaši Budućnost Volija doživeli su totalni krah u drugoj utakmici finala plej-ofa ABA lige i sada je pred njima nemoguća misija: pobediti Crvenu zvezu u naredna tri meča, kako pehar ne bi promenio vlasnika. U uzavreloj atmosferi hale Pionir, Podgoričani su večeras odigrali katastrofalno i upisali jedan od najtežih poraza u regionalnom takmičenju".

foto: Printscreen

"Fosmedia.me" ističe da je ovo najteži poraz Budućnosti od osnivanja ABA lige.

foto: Printscreen

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track