JOKIĆ JE BIO ODLIČAN, ALI DŽOKER LUDOG SRBINA JE EKSPLODIRAO I UKRAO ŠOU! San Antonio srušio Denver uz spektakularnu partiju Vajta! (VIDEO)
Foto: AP

PLEJ-OF

JOKIĆ JE BIO ODLIČAN, ALI DŽOKER LUDOG SRBINA JE EKSPLODIRAO I UKRAO ŠOU! San Antonio srušio Denver uz spektakularnu partiju Vajta! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši San Antonio Sparsa savladali su na svom terenu ekipu Denvera 118:108 i tako došli do prednosti u četvrtfinalnoj seriji Zapada 2:1.

Nagetsima nije pomogla ni sjajna partija srpskog košarkaša Nikole Jokića koji je utakmicu završio sa 22 postignuta poena, osam skokova i sedam asistencija. Nikola je bio najefikasniji u svom timu, a najveću podršku imao je u Malliku Bizliju koji je ubacio 20 poena.

Zveza večeri bio je Derik Vajt. "Kec iz rukava" sjajnog stručnjaka Grega Popoviča odigrao je verovatno najbolji meč u karijeri. Utakmicu je završio sa 36 poena. U prvom poluvremenu je bio praktično nezaustavljiv, ubacio je 26 poena. Sjajno ga je pratio Derozan sa 25 poena.

Četvrti meč ove četvrtfinalne serije na programu je u subotu od 23.30 časova.

Panatinaikos je u prvom meču pokazao da može da se nosi s Realom, izgubio je sa samo tri poena razlike, i večeras (21.15) će pokušati da dođe do brejka. Kvota na dvojku je izazovna - 3,05, dok je na keca 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Panatinaikos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track