JOKIĆ NATERAO AMERIČKOG KOMENTATORA DA PROGOVORI SRPSKI! Spektakularni Srbin ponovo oduševio, Denver uništio San Antonio (VIDEO)
Foto: AP

NIKOLA NA KORAK OD TRIPL-DABLA

JOKIĆ NATERAO AMERIČKOG KOMENTATORA DA PROGOVORI SRPSKI! Spektakularni Srbin ponovo oduševio, Denver uništio San Antonio (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera ubedljivo su pobedili na svom terenu San Antonio (108:90) u petom meču četvrtfinalne serije Zapada i u narednoj utakmici imaće priliku da ozbezbede plasman u polufinale, pošto je trenutni rezultat u ovoj uzbudljivoj seriji 3:2 u korist Nagetsa.

Denver je odigrao fantastičan meč pred svojim navijačima. Nagetsi su od prvog do poslednjeg minuta dominirali na terenu, bila je to jedna od boljih partija ekipe trenera Melouna ove sezone.

Nikola Jokić je ponovo bio maestralan. Za 33 minuta igre postigao je 16 poena, a imao je i 11 skokova, osam asistencija i dve ukradene lopte. Mladi Somborac bi gotovo sigurno upisao tripl-dabl na ovom meču da trener Majk Meloun nije odučio da ga odmara u poslednjoj deonici.

Očekivalo se da serija Barselone i Efesa bude najneizvesnija u četvrtfinalu Evrolige, a tako i jeste. Trenutno je 1:1, a večeras (21.00) u Kataloniji kvota na Barsu je 1,50, dok je dvojka 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Efes.

Jokić je po ko zna koji put svojim sjajnim potezima oduševljavao sve prisutne u "Pepsi centru" Posle jedne trojke Srbina, američki komentator je u euforiji progovorio srpski. U transu je uzviknuo: "Trojka!"

Nagetsi su sjajno šutirali za tri poena, pogodili su 14 trojki iz 33 pokušaja. Džamal Mari je sa 23 poena (4/9 za tri) bio najefikasniji u pobedničkom timu, a imao je i 7 asistencija, Vil Barton je dodao 17 poena.

Šesti meč na programu je u San Antoniju.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track