BOKAN NAM BRUTALNO PRETIO PRED DOLAZAK U PODGORICU! Nebojša Čović izneo ŠOKANTNE detalje: SRBIJU zovu SMRDIJA, a onda dođu i baškare se u Beogradu!
Foto: Pritnscreen

Žestoko

BOKAN NAM BRUTALNO PRETIO PRED DOLAZAK U PODGORICU! Nebojša Čović izneo ŠOKANTNE detalje: SRBIJU zovu SMRDIJA, a onda dođu i baškare se u Beogradu!

Košarka -

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović potpuno otvoreno je pričao o svim dešavanjima vezanim za mečeve Crvene zvezde i Budućnosti i izneo javnosti do sada nepoznate detalje!

- Mi smo identifikovali 36 lica. Sređujemo tu dokumentaciju i objavićemo je sa svim njihovim slikama i biografijama. Oni su se svi pokazivali pred predsednikom države Milom Đukanovićem kako su "dobri Crnogorci" - počeo je priču Čović u Jutarnjem programu TV Hepi.

Ogorčen je bio predsednik Zvezde zbog brutalnog prebijanja dvojice momaka u Morači koji su tu došli smo da bi gledali utakmicu.

- Građani Crne Gore morali bi da se zabrinu kakva im je budućnost. Ono što me brine je kako se ponašaju prema našim ljudima dole. Videli ste dvojicu momaka što su prebijeni. Ej, taj Marko Lazović koji nabada dečka u stomak ničim izazvan, ali on je sin "uglednog" Zorana Lazovića... Pa, da se razumemo, ta dva momka nisu huligani, nego doktori - rekao je Čović i izneo nove detalje vezane za mečeve u Podgorici.

- Bokan je pretio posle druge utakmice "j...ću vam majku kada dođete dole". I dole nam organizovan državni linč - kazao je prvi čovek KK Zvezda i objasnio kako je sve počelo.

foto: Pritnscreen

- Upoznavali smo srpske manastire i stigli u hotel Podgorica iz pravca Kolašina posle 48 minuta. Policija jako korektno odadila posao, čak je većina njih komentarisala ponašanje dece državnog vrha. Ta policija u civilu je krajnje neobična. Gde ima da policija udara igrača? Dole, morali su da se dodvore velikom caru da mogu dobro da pljunu svakog igrača Crvene zvezde - rekao je Čović. Takođe, pričao je i o dešavanjiima na petoj utakmici.

- Na trećoj utakmici u Podgorici sve to traje više od dva sata. Ovde je trajalo tri minuta. S tim da u Beogradu nije bilo nikakvog fizičkog kontakta, čak ni na parket ništa nije palo. Pritom, njihov igrač Popović je uradio čoveka iz obezbeđenja - naglasio je predsednik crveno-belih i osvrnuo se i na "gospođu Ivana Šebek", koja po njegovim rečima na sav glas pljuje po crnogorskim medijima Crvenu zvezdu.

foto: Pritnscreen

- Srbiju zove "Smrdija". Kada je Svetsko prvenstvo u fudbalu ide da navija za Ganu protiv Srbije. A, onda uživa u glavnom gradu "Smrdije"... A, od sedam dana, pet dana je u Beogradu - rekao je Čović pa u istom dahu nastavio.

- Pa, pokrijte te se bre ušima! Ma, sram vas bilo šta radite! Ne lažite, ne mažite. Ne pričajte o mržnji, Srbija nikog nije mrzela! A, kad dođe u Beograd najviše voli Beograd. Dosta silovanja Srbije. To je moj lični stav - naglasio je Nebojša Čović, a zatim pričao i o mečevima u Beogradu. - I prva i druga utakmica u Pioniru su prošle besprekorno. Mislim i da je i peta utakmica prošla besprekorno! A, šta da radimo kada Dagan Bokan naruči transparente da vređa majku Filipa Čovića? Da mene pita da li mi je Filip sin? Pa, treba da se stidi! Moj sin je prošao "toplog zeca" i pljuvačku na licu od sina Mevludina Nurkića - Amara.

Govoreći o ponašanju čelnika Budućnosti i ljudi u dvorani Morača, Čović je konstatovao.

- Ja sam navikao na Crnogorce da imaju obraz, ali ono je, ipak, bila druga dimenzija...

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track