Najnovije vesti

POSVETIO SE PRVOJ LJUBAVI

EKSKLUZIVNI PAPARACO! UHVATILI SMO JOKIĆA! KOŠARKAŠ PRIPREMA KONJA ZA TRKE: A evo šta kaže na pitanje da li će igrati za reprezentaciju! (KURIR TV)

Košarka

U tem Somboru svega na volju..., najradije pevuši Nikola Jokić, ali ga je Kurir u nedelju ulovio u Subotici, gde je došao na konjičke trke!

foto: Sonja Spasić

I dok srpska javnost ne može da spava od brige da li će popularni Jokara zaigrati za "orlove" u Kini ovog leta, on uživa u nečemu što najviše voli - konjima.

 

foto: Sonja Spasić

Jokić je iskoristio lep dan za posetu hipodromu. Poznat kao veliki ljubitelj konjičkih trka, nije mogao da odoli, pa je s velikom strašću posmatrao trke na severu Bačke, gde su učestvovala i njegova četiri grla.

 

foto: Sonja Spasić

 

Ležerno obučen i opušten, ne izigravajući veliku zvezdu, Nikola Jokić je sa svojom braćom kupio karte za hipodrom zajedno sa ostalim smrtnicima.

 

foto: Sonja Spasić

 

Smestio se u deo gde se nalazi publika i gledao kasačke i galopske trke. Pre toga je s velikom pažnjom sam učestvovao u pripremi konja za trku, ništa nije hteo da prepusti slučaju.

 

I konačno smo uspeli da dođemo do njega, naravno, hteli smo da ga pitamo ono što muči celu naciju, da li će se odazvati Saletovom pozivu.


- Sada me interesuju samo konji, razumite me. Ne bih sada o drugim stvarima - rekao je on za Kurir i prebacio temu:

 

- Konje volim od malena, veliku ljubav gajim prema ovim životinjama.

 

Portland - Golden Stejt


Da li će finale Zapada biti rešeno već posle četiri utakmice? Golden Stejt vodi sa 3:0 protiv Portlanda i večeras ima meč loptu. Kvota na trijumf šampiona i prolazak u veliko finale je 1,65, a na keca i produžetak serije 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portland - Golden Stejt.

 

Kurir Sport/Gojko Filipović, foto: Sonja Spasić

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...