Najnovije vesti

SPAVAO SAM SA VIŠE OD 2.000 ŽENA! Veliki sam zavisnik od se*sa i droge! Kada nije bilo Kloi Kardašijan, obavezno sam morao da gledam PORNIĆE!
Foto: Instagram

Šokantna ispovest bivše NBA zvezde!

SPAVAO SAM SA VIŠE OD 2.000 ŽENA! Veliki sam zavisnik od se*sa i droge! Kada nije bilo Kloi Kardašijan, obavezno sam morao da gledam PORNIĆE!

Košarka

Nekadašnji NBA košarkaš i velika zvezda ove lige Lamar Odom otkrio je zanimljive detalje iz svog privatnog života u autobiografiji koji je nazvao ''Od tame do svetlosti.''

Bivši as Klipersa, Lejkersa i Majamija najviše pažnje posvetio je kobnom događaju kada je bio na ivici smrti zbog droge i prostitutki. 

 

foto: AP

Te davne 2015. godine Odom je jedva davao znake života, kada su ga pronašli u jednoj javnoj kući u kojoj je po njegovim rečima bio već dva dana potpuno drogiran i u konstantnom društvu ''prodavačica ljubavi.''

 

- Uvek sam bio zavisnik o seksu. Kada se nisam bavio košarkom i ženama, gledao sam porniće. Spavao sam sa barem 2.000 žena - rekao je Odom koji sada ima 39. godinu. i deluje se još nije smirio, ali ni ne namerava. 

 

Odom je na vrhuncu slave bio za vreme braka sa Kloi Kardašijan, jednom od članica čuvene rijaliti porodice Kardašijan. 

 

- Seks je doveo i do zavisnosti od droge. To mi je dalo priliku da udvostručim zadovoljstvo - priznaje Odom koji se i dalje bori sa zavisnošću.

 

Takođe, bivša NBA zvezda, košarkaš Lamar Odom, otkrio je kako je prevario doping kontrolu i da nije dao svoj uzorak na testiranje uoči Olimpijskih igara u Atini 2004. godine.

 

- Nije bilo šanse da prođem test. Tog leta sam pušio travu (marihuanu) svaki dan. I uspaničio se. Počeo sam da pretražujem po internetu kako da se prevari doping test i naišao sam na oglas kojim se može poručiti veliki, gumeni, crni penis, koji stiže već sledećeg dana - ispričao je Odom u memoarima.

 

On je zamolio svog trenera sa kojim je radio tokom leta da mu da njegov urin koji je sipao u lažni penis i preko njega je dao uzorak za testiranje i to sve pred zvaničnikom NBA lige.

 

 

 

Kurir sport 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...