MUHAMED SINANOVIĆ PRETUČEN JER JE ODBIO DA BUDE U SVEDOK U SLUČAJU SINA LEGENDARNOG KOŠARKAŠA: Terali su me da posvedočim da je otet! Turčin je sve izmislio kako bi se oprao
Foto: Pritnscreen

DARIO DELIBAŠIĆ UHAPŠEN U SARAJEVU

MUHAMED SINANOVIĆ PRETUČEN JER JE ODBIO DA BUDE U SVEDOK U SLUČAJU SINA LEGENDARNOG KOŠARKAŠA: Terali su me da posvedočim da je otet! Turčin je sve izmislio kako bi se oprao

Košarka -

Sinoć je u Sarajevu prebijen Muhamed Sinanović zbog toga što je, kako tvrdi, odbio da bude svedok u slučaju Daria Delibašića.

To je za Kurir ispričao lično Muharem koji strahuje za svoj život.

- Dario je uhapšen zbog izmišljene otmice Tamera Kilerdžija bez dokaza samo zato jer je srpski državljanin! Tamer je prevario neke ljude u Holandiji i izmislio je svoju otmicu da bi sebe oprao i prijavio je da je otet u kući koju je Dario iznajmio za mog druga iz Holandije! Mene su terali da mu posvedočim da je otet ali ja nisam želeo da učestvujem u tome. Kada sam čuo da su nedozvoljene supstance u pitanju, pobegao sam iz Sarajeva i oni su vršili pritisak na Darija jer je Tamerov otac kum sa načelnikom! I Tamer i njegov otac imaju policiju u Sarajevu jer ih plaćaju i imaju sve dojave o akcijama, racijama i svim dešavanjima! Za mene su nudili 10.000 evra ko im kaže gde sam, a 30.000 evra ko me uhvati i pred njima. Slučaj sam prijavio policiji i nadam se da će se sve rešiti jer ne želim da učestvujem u ovakvim situacijama", rekao je Sinanović.

modro oko Muhameda Sinanovića
modro oko Muhameda Sinanovićafoto: Pritnscreen

Da podsetimo, Daria Delibašića, sina legendarnog košarkaša Mirze Delibašića, policija u Sarajevu je uhapsila zbog sumnje da je 20. aprila učestvovao u otmici Turčina Tamera Kilerdžija, jednog od vlasnika nargila bara u glavnom gradu BiH.

To je bila prva informacija koja se pojavila u javnosti, da bi posle nekog vremena ispivala nova informacija. Kako je pisao portal Oslobođenje.ba, a na osnovu informacija od izvora bliskih policiji, Dario Delibašić je uhapšen zbog dilovanja droge, a u saradnji sa poznatim Crnogorskim klanovima Škaljarcima i Kavčanima.

Transport droge je išao iz Beograda, preko BIH, Zagreba i Maribora pravo u Italiju, i na taj način Delibašić je stekao nezakonitu korist od 60.000 evra.

Delibašić do sada nije izručen italijanskom pravosuđu iz više razloga. Pre svega zbog činjenice da BIH ne izručuje svoje građane drugim državama, a pored toga BIH nema potpisan sporazum sa Italijom o preuzimanju i procesuiranju sudskih predmeta.

dario delibašić
dario delibašićfoto: Printscreen

Podsetimo, trenutno je u jeku veliki rat crnogorskih klanova Škaljaraca i Kavčana, a tačan broj žrtava ovog rata oko droge nije poznat. Rat dva narko klana stigao je i na uilice Beograda.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track