OVAJ AMER ĆE SIGURNO NAVIJATI ZA ORLOVE U KINI! Američki komentator na SRPSKOM JEZIKU proslavio Jokićevo DA reprezentaciji!
Foto: Profimedia/Printscreen

hit

OVAJ AMER ĆE SIGURNO NAVIJATI ZA ORLOVE U KINI! Američki komentator na SRPSKOM JEZIKU proslavio Jokićevo DA reprezentaciji!

Košarka -

Osvajač zlatne olimpijske medalje u odbojci na pesku, a sada poznati sportski komentator Kris Marlou, nije krio oduševljenje kada je pročitao vest da će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

Marlou, koji pomno prati Denver Nagetse i na društvenim mrežama komentariše sjajne igre 24-godišnjeg Somborca, čuo je vesti iz Srbije i poručio sledeće:

"Nadam se da je ovo tačno, znam da će svi moji srpski prijatelji i navijači širom sveta biti srećni", napisao je na engleskom Marlou, a onda je na srpskom jeziku dodao: "Hajde da proslavimo!"

Kris Marlou je bio kapiten američke odbojkaške reprezentacije koja je 1984. godine uspela da osvoji zlatnu medalju na OI u Los Anđelesu. Nakon izuzetno uspešne sportske karijere, Kris je nastavio da se bavi sportskim novinarstvom.

foto: Profimedia/Printscreen

Nema sumnje da će ovaj simpatični Amerikanac biti veliki navijač Srbije na predstojećem Mundobasketu u Kini.

Od 0:2 Toronto je došao do 3:2 protiv Milvokija i večeras (02.30) na svom terenu ima priliku da se plasira u veliko finale NBA lige i izađe na megdan Golden Stejtu. Kvota na keca je 1,75, dok je dvojka, koja bi donela majstoricu, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Toronto - Milvoki.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track