Najnovije vesti

DUŠKO VUJOŠEVIĆ SE VRATIO POSLU: Trofejni trener posle dve godine ima novi klub! Iznenadiće vas gde nastavlja karijeru!
Foto: KK Kluž

Na novom zadatku

DUŠKO VUJOŠEVIĆ SE VRATIO POSLU: Trofejni trener posle dve godine ima novi klub! Iznenadiće vas gde nastavlja karijeru!

Košarka

Duško Vujošević posle dve godine ponovo radi u klupskoj košarci!

Trofejni stručnjak će u narednom periodu imati ulogu "trenera koordinatora" rumunskog Kluža.

 

"Srećan sam što sam došao u Kluž, koji je pokazao da je ozbiljan i da ima velike ambicije. Nije mi bilo lako da prihvatim ovu ponudu, ali posle svih informacija koje su stigle do mene, čak i one koje mi je prezentovao lično moj nekadašnji igrač Aleksandar Rašić, uvideo sam da se radi o ozbiljnoj sredini koja želi velike rezultate i na evropskom nivou. Za mene su najvažniji karakter i igrača i stručnog štaba sa kojim ću raditi. Veći deo ekipe biće sačinjen od poptuno novih igrača, posebno onih iz inostranstva. Samo igrači sa pobedničkim duhom će dobiti priliku u Klužu, jer na kraju samo karakter i iskreni i pošteni rad donose rezultate", izjavio je Vujošević na predstavljajnju.

 

 

 

Trener Univerzitatee Mihai Salvašan kaže da je srećan što će od danas učiti od Duška Vujoševića.

 

"Gospodin Vujošević je jedan od najvećih evropskih trernera, koji je poznat i priznat na svakom koraku najviše zbog ljubavi i posvećenosti košarci. Srećan sam što ga je klub izabrao i odmah sam bez razmišljanja prihvatio predlog da on preuzme glavnu reč. Njegov dolazak biće ogromna prednost za ovaj klub u rumunskoj košarci, a treneri poput Duška Vujoševića ne preuzimaju klubove ukoliko ne žele ozbiljne rezultate. Svi moramo da iskoristimo njegovo iskustvo", rekao je Salvašan.

 

U klupskoj karijeri sedeo je na klupama Partizana, Crvene zvezde, Breše, Pistoje, Pezara, Radničkog, CSKA Moskve i Limoža.

 

Predvodio je i reprezentacije Srbije i Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...