DELIJE, SVE JE DEO PREDSTAVE: Evo zašto je Jelisaveta rekla da će Teo u Zvezdu (VIDEO)
Foto: Starsport

saga traje

DELIJE, SVE JE DEO PREDSTAVE: Evo zašto je Jelisaveta rekla da će Teo u Zvezdu (VIDEO)

Košarka -

Navijači Crvene zvezde sa neswtrpljenjem očekuju vesti o nastavku karijere Miloša Teodosića nadajući se da bi kapiten reprezentacije Srbije mogao potpisati za tim sa Malog Kalemegdana.

Nada u takav ishod pojačala se kada je Miloševa supruga glumica Jelisaveta Orašanin - Teodosić tokom predstave Hotel 88 rekla da će junak priče karijeru nastaviti u Zvezdi.

U pokušaju da pojasni šta je Jelisaveta htela da kaže, njen partner iz te predstave, Vlada Aleksić je gostujući u Beogradskoj hronici rekao:

„Da, Jelisaveta je očekivala pitanje...", izjavio je on.

Potom je dodatno pojasnio:

„To je deo predstave. Kontekst teksta koji izgovaram su pitanja - što ste se udali, što plačete, bolje da ste izabrali košarkaša i stvarno u tekstu tako piše... Kako je njena veza napredovala, tako sam dopisivao tekst, a nikad nisam izgovarao o kome je reč, iako je postajalo jasno.”

Glumac je objasnio da je u pitanju isključivo improvizacija.

"Pošto je sada tema gde će (Teodosić) otići dalje, onda se svakog dana poigravam, tako što govorimo da će ići u Moskvu, u Atinu i sad je došla na red Zvezda, jer sam čitao da postoji ta mogućnost. Tako se rodila ova improvizacija.”

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track